Investiţie de 2 milioane de euro în AXIGEN

Carola Ionescu
Ziarul BURSA #Companii #Telecomunicaţii / 15 noiembrie 2007

Investiţie de 2 milioane de euro în AXIGEN

Valoarea companiei ajunge la 17 milioane de euro, la numai doi ani de la lansare l Investiţia are ca obiectiv listarea la bursă

Gecad Technologies, producătorul soluţiei de mesagerie electronică AXIGEN, a încheiat prima rundă de investiţii din partea unui consorţiu format din importante fonduri de tip venture capital şi companii tehnologice printre care se numără Global Finance şi 3TS - Cisco Growth Fund III. Investiţia se ridică la suma de două milioane de euro şi este echivalentă cu 11,76% din acţiunile Gecad Technologies/AXIGEN.

"Aceasta este prima investiţie în AXIGEN având ca obiectiv final listarea la bursă. Obiectivul nostru este ca AXIGEN să devină cea mai importantă soluţie de mesagerie la nivel global", spune Radu Georgescu, preşedinte al GECAD Group şi preşedinte al comitetului director al Gecad Technologies/AXIGEN.

După această investiţie, principalii acţionari ai Gecad Technologies/AXIGEN sunt Radu Georgescu cu 88,24% din capital şi consorţiul de investitori cu 11,76%. Consorţiul este format din câteva importante fonduri de investiţii (inclusiv Global Finance şi 3TS - Cisco Growth Fund III) dar şi din investitori individuali activi în regiune, în industria IT şi software.

Capitalul social al companiei, care se ridică în prezent la aproape 3 milioane de euro şi care provine în exclusivitate de la acţionarul majoritar, Radu Georgescu, a susţinut creşterea AXIGEN de la stadiul de startup la o afacere globală ce operează prin intermediul a peste 100 de parteneri, cu o tehnologie în curs de patentare, cu peste 9000 de clienţi în întreaga lume ce deservesc peste cinci milioane de utilizatori finali.

"Investiţia de două milioane de euro şi parteneriatul strategic cu acest consorţiu vor contribui la o creştere mai rapidă a companiei, în vederea listării la bursă şi vin să confirme partenerilor şi clienţilor noştri nu numai continuitatea în relaţiile de afaceri ci, mai mult decât atât, extinderea prezenţei AXIGEN pe piaţa internaţională şi accelerarea ritmului de dezvoltare tehnologică a soluţiei de mesagerie", spune Oana Bornaz, CEO şi director în comitetul director al Gecad Technologies/AXIGEN.

AXIGEN continuă să înregistreze o creştere puternică atât pe piaţa locală cât şi pe cea internaţională, având în prezent peste 90% dintre utilizatorii finali în afara României. Cu o tehnologie de înaltă clasă şi un suport tehnic la standarde ridicate, AXIGEN devine soluţia de mesagerie preferată pentru un număr tot mai mare de furnizori de servicii din întreaga lume.

Înfiinţată în 2001, Gecad Technologies SA, membră a Grupului Gecad, este dezvoltatorul AXIGEN, soluţia de mesagerie electronică pentru profesionişti, care asigură un mediu global de comunicare eficient şi sigur pentru creşterea afacerilor furnizorilor de servicii şi companiilor de toate dimensiunile. În prezent, AXIGEN este reprezentat la nivel internaţional de peste 100 de parteneri din 60 de ţări şi asigură traficul de email pentru mai mult de 9000 de companii cu 5 milioane de utilizatori finali.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb