Investiţie de 350.000 euro pe timp de pandemie

A.B.
Comunicate de presă / 24 iulie 2020

Investiţie de 350.000 euro pe timp de pandemie

În perioada pandemiei, complexul hotelier de 4 stele Balvanyos Resort & SPA a investit peste 350.000 de euro în renovarea hotelului, în confortul şi design-ul camerelor. Astfel, turiştii care vor să petreacă un sejur în inima naturii, au la dispoziţie 102 camere complet renovate. Conducerea hotelui a profitat în mod util de perioada izolării, pentru a-şi renova unitatea de cazare, susţine un comunicat de presă.

Lucrările de renovare au fost începute în luna martie, odată cu declararea stării de urgenţă şi au durat aproximativ 2 luni. Toate cele peste 100 de camere ale Balvanyos Resort & SPA au fost complet renovate, păstrându-se conceptul întregului hotel de resort în inima naturii, cu accente de lemn natur şi elemente tradiţionale din inima Transilvaniei.

Investiţia s-a ridicat la aproape 3500 euro pentru fiecare cameră şi a inclus schimbarea anumitor piese de mobilier, înlocuirea sistemelor de iluminat, dar şi dotarea camerelor cu facilităţi moderne precum aparate Nespresso cu cafea gratuită şi draperii blackout. Designul camerelor a fost completat cu obiecte decorative noi, inspirate de tradiţiile Transilvaniei şi de cadrul natural în care este situat resortul. În acelaşi timp s-au ridicat standardele de curăţenie şi igienă în camere, în spiritul noilor reglementări de pandemie. S-a investit în nebulizatoare şi lămpi UV pentru fertilizarea şi dezinfectarea camerelor, aminteşte comunicatul de presă.

Lorand Szarvadi, proprietar Balvanyos Resort & SPA, a declarat "Deşi este o perioadă extrem de dificilă pentru industria turismului la nivel mondial, am ales să identificăm şi posibile oportunităţi în toată această serie de incertitudini. Prima oportunitate a fost aceea de a investi în confortul camerelor pentru a le oferi oaspeţilor noştri motive suplimentare să ne viziteze vara aceasta. Am investit în design-ul camerelor cu accente de artă inspirată de tradiţiile româneşti, am investit în piese noi de mobilier şi în confortul sporit al oaspeţilor noştri. Am folosit într-un mod cât mai eficient cele două luni de lockdown, astfel că la redeschidere am fost pregătiţi să întâmpinăm oaspeţii noştri cu câteva surprize plăcute şi un resort la standarde ridicate."

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb