Investiţii ample în doua ambulatorii din Galaţi cu bani din PNRR

Ana Felea
Miscellanea / 15 martie 2023

Investiţii ample în doua ambulatorii din Galaţi cu bani din PNRR

Ambulatoriile de Specialitate de la Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă "Sf.Apostol Andrei" şi Spitalul Orăşenesc Târgu Bujor vor beneficia de investiţii ample în perioada următoare din PNRR. În total este vorba despre 15.856.617 de lei. Cele două contracte de finanţare au fost semnate chiar săpămâna aceasta, potrivit anunţului făcut de Costel Fotea, preşedintele CJ Galaţi.

"Cele mai mari investiţii vor fi realizate în vechea clădire a Ambulatoriului Spitalului Judeţean, unde vom moderniza mai multe cabinete, de la schimbatul uşilor şi a geamurilor la reabilitarea instalaţiei electrice şi montarea unor sisteme de tratare a aerului. Mai mult, vom crea spaţii medicale noi pentru oncologia medicală, tratamentul litiazei renale cu ajutorul ultrasunetelor şi pentru investigaţii endoscopice. De asemenea, vor fi achiziţionate sute de echipamente medicale şi piese de mobilier. Vorbim de aparate moderne de anestezie pentru sălile de operaţie, de sisteme performante pentru investigaţii endoscopice, unituri dentare şi orl, echipamente de dezinfecţie, aparate pentru tratarea varicelor sau sisteme de detectare precoce a cancerului bucal, precum şi de canapele noi pentru consultaţii, containere pentru sterilizarea truselor individuale sau dulapuri pentru depozitarea instrumentarului medical", a declarat Costel Fotea, preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi.

De asemenea, au fost obţinute fonduri şi pentru dotarea cabinetului Orl din cadrul Ambulatoriul Spitalului Orăşenesc Târgu Bujor. Aici, există deja în implementare un alt proiect cu fonduri europene, prin care vor achiziţionate 180 de echipamente medicale pentru toate celelalte cabinete ale Ambulatoriului.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb