Investiţiile în fonduri de pensii şi în personal taie profitul "ING Asigurări de Viaţă"

N.I.
Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 9 august 2007

Investiţiile masive pentru dezvoltarea activităţii în domeniul fondurilor facultative de pensii şi intensificarea investiţiilor în personal au coborât profitul brut al ING Asigurări de Viaţă în primul semestru al acestui an cu 43%, a declarat, recent Bram Boon, directorul general al companiei.

"Variaţia profitului ING Asigurări de Viaţă în primele şase luni ale lui 2007 faţă de primul semestru al lui 2006 se traduce prin creşterea numărului contractelor nou-încheiate, precum şi prin intensificarea investiţiilor în personal, ceea ce, pentru compania noastră, reprezintă un rezultat pozitiv", a precizat directorul companiei, citat de NewsIn. Acesta a adăugat că rezultatele mai reflectă "investiţiile masive realizate pentru dezvoltarea ac­tivităţii în domeniul fondurilor facultative de pensii".

ING Asigurări de Viaţă a obţinut un profit brut de 4 milioane euro la sfârşitul primului semestru al acestui an, cu 43% mai mic decât în perioada similară a lui 2006, potrivit raportului financiar al companiei-mamă ING Group. Volumul primelor brute subscrise de ING Asigurări de Viaţă în primul semestru al acestui an a crescut cu 20%, până la 71 milioane euro, de la 59 milioane euro cât era în perioada similară a anului trecut, arată datele grupului olandez de servicii financiare.

În domeniul pensiilor facultative, ING a lansat două fonduri, ING Clasic şi ING Optim. "Suntem gata deja şi de lansarea pe piaţa pensiilor private pe 17 septembrie şi planificăm să fim primii pe acesta piaţă", a mai explicat Boon. Acesta a menţionat, printre atuurile ING în acest sector, o reţea extinsă de agenţi de marketing pe teritoriul ţării, de peste 35.000 de persoane.

ING România vrea să ajungă la 50.000 de clienţi pentru pensiile private facultative până la finalul anului, iar ţinta pe termen lung pentru pensiile obligatorii este de un milion de contribuabili, a declarat Bram Boon la începutul lunii trecute.

"Ne-am fixat nişte ţinte ambiţioase de a ajunge la 25% cotă de piaţă pentru pilonul III şi 30% pentru pilonul II . Este nevoie însă să fii ambiţios ca să ai rezultate", a mai spus Bram Boon. El a mai spus că aceste ţinte ar putea fi chiar depăşite.

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

21 Ian. 2025
Euro (EUR)Euro4.9764
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.8074
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2778
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8878
Gram de aur (XAU)Gram de aur420.3419

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

oaer.ro
greenenergyexpo-romenvirotec.ro
Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
solarenergy-expo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb