IOHANNIS DESPRE CLANURILE INTERLOPE: "Nu se poate repara de pe o săptămână pe alta ce s-a stricat în 30 de ani"

J.P.
Miscellanea / 5 august 2020

"Nu se poate repara de pe o săptămână pe alta ce s-a stricat în 30 de ani"

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat azi, întrebat despre clanurile interlope din România şi despre scandalurile recente, că nu se poate repara de pe o săptămână pe alta ce s-a stricat în 30 de ani, amintind de "cei trei ani de guvernare PSD în care PSD a încercat cu toată forţa să pună cizma pe gâtul justiţiei".

"Există o preocupare intensă şi la Interne, şi la marile Parchete, şi la MJ. Nu se poate repara de pe o săptămână pe alta ce s-a stricat în 30 de ani. Sau, dacă vreţi să fiu mai concret şi acid politic, să ne amintim cu tristeţe de cei trei ani de guvernare PSD în care PSD a încercat cu toată forţa să pună cizma pe gâtul justiţiei, să schimbe legile justiţiei. Asta se vede acum pe străzi", a afirmat Iohannis, întrebat despre faptul că în urmă cu un an CSAT discuta despre clanurile interlope şi chiar în urmă cu o zi s-a ajuns la crimă şi cum poate fi stopat fenomenul.

Preşedintele a afăugat că actualul guvern vine cu măsuri, dar când ajung în Parlament, "este aceeaşi majoritate pesedistă care se opune reformei justiţiei".

O persoană a murit şi o alta se află în spital în stare gravă, în urma unei bătăi între clanuri care a avut loc marţi noaptea în Capitală, incidentul redeschizând discuţia referitoare la clanurile interlope şi la conflictele dintre ele.

Şeful Poliţiei Capitalei, Bogdan Berchet, a anunţat, marţi, că situaţia este sub control, iar instituţia are capacitatea de a gestiona situaţii ca cea apărută după bătaia dintre clanuri din Sectorul 6. În sectoarele 2 şi 5 au fost instituite dispozitive speciale de siguranţă publică, atât fixe, cât şi mobile.

Opinia Cititorului ( 8 )

  1. Oamenii buni, lasati-i sa se bata ca numai asa putem scapa de ei.

    Sunt o paria si o mare piatra de moara agatata de grumazul tarii

    Incurajati-i sa se bata pentru ca este spre binele tarii. 

    1. Din păcate se bat / omoară prea puțin între ei. Mai mult pe noi, ceilalți.

      CASCADORUL RASULUI de la trei coceni si-a dat iarasi in petec. Cica nu se poate repara intr-un an ce au distrus altii in 30. Adevarul este altul mai nea CAISA. Tot ce s-a facut bine in 30 de ani ,a distrus "guvernul tau" in cateva luni.Daca v-a ramane la guvernare ,in maxim un an Romania v-a deveni SOMALIA EUROPEI.!

    normal, aceiasi placa pentru cretinei! psd-ul e de vina! god, ce specimen jalnic s-a urcat in copac. scroafa e delicata pe langa acest individ.

    nici grupurile de boschetari care dorm ziua si noaptea in spatele hotelului Horoscop si pina in biserica Sf Spiridon, in aer liber, nederanjati de masinile de politie care roiesc pe banii statului. Nu deranjati VOTANTII.

    1. Sa fim seriosi. STRUCTURILE de FORTA din ROMANIA se tem mult mai mult de CLANUL care conduce azi TARA decat de Clanurile de INTERLOPI. Plus ca POLITIA este DEPROFESIONALIZATA si nu mai are SPECIALISTI. Ieri,intr-o faza COMICA,Seful Politiei Capitalei,a iesit la o declaratie de presa inconjurat de mascati care aveau pistoale mitraliera de am crezut ca seful politiei capitalei,a primit informatia ca cineva doreste sa il asasineze si sa ia cu asalt cladirea politiei.Bai nea Berechet,pai asa vrei bre matale sa sperii interlopii? Mergeti peste Primul ministru toti SEFII si ceretii sa le dea Politistilor Dreptul sa isi exercite ATRIBUTIILE nu sa le fie frica la politisti ca daca trag un cartus vor fi bagati la puscarie.Cum este posibil ca in ultimul timp politistii care intervin sa restabileasca ordinea publica sa fie aratati la televiziuni si catalogati mai rau ca si interlopii.? Treceti la pregatirea FIZICA MASIVA a noilor POLITISTI,invatatii forme si reguli de autoaparare,aparatii atunci cand intervin in forta iar cand gresesc nu ii aruncati in gura presei ci luati masuri in interiorul ministerului. Dar daca SEFUL STABORULUI de la COTROCENI cere JUSTITIEI sa bage la PUSCARIE JANDARMII care au APARAT GUVERNUL ROMANIEI de HOARDELE comandate de IOHANNIS pentru a DARAMA GUVERNUL TARII,legal INSTAURAT ,voi cei care conduceti LUCRATORII MAI ce faceti.? Ca si JUSTITIA,luati POZITIA de DREPTI,va incasati SALARIILE BABANE,iar pe cei din linia intai ii aruncati PRADA MULTIMII INEPTE nu.Am umblat primn lume si nu am intalnit FORTE de ORDINE mai TIMORATE ca la noi. MERGETI voi SEFII la RECICLARE in alte TARI si vedeti cum actioneaza acolo FORTELE de ORDINE. Dar ,daca nu puteti sau nu vreti ,uitativa macar la televizor cum actioneaza FORTELE din alte TARI CIVILIZATE.Daca nu VRETI sau nu PUTETI,treceti la alte MUNCI care vi se POTRIVESC.!

    Pai sunteti la guvernare de 10 luni nu de o saptamana dl presedinte! Se vorbeste de clanuri si influenta lor nociva de atata timp, si tu atat poti sa ne spui, ca exista preocupare... jalnic... Suntem tara de origine a celui mai mare trafic de persoane, cele mai multe infractiuni comise de clanuri interlope, avem structuri care se ocupa de acest fenomen si nu fac absolut nimic!!! Sunt platiti degeaba, multi primesc cotizatie de la interlopi sa i acopere sau chiar sa i scape cand vin ofiteri de politie din occident cu date clare si concrete!! Sute de cazuri demonstrate de trafic de persoane au fost distruse prin compromiterea probelor, informarea infractorilor privind persoanele care au depus plangeri si intimidarea acestora etc Vedem la tv cum se fac razii se confisca masini si bunuri se aresteaza zeci de persoane si apoi... sunt eliberati toti, li se inapoiaza bunurile, pentru ca.. au fost compromise probele, s au retras plangerile etc. Cum oare? Cine acopera aceste clanuri? Cum e posibil ca aceste nenorociri, prin care mii de copii si tinere sunt exploatate de aceste clanuri, sa nu fie niciodata solutionate? Sunt localitati in care sute de plangeri imotriva acestor clanuri stau cu anii inbsertare, pentru ca politia si procuratura "nu au timp" . Ati cerut situatii de acest gen? Ati inclus acest fenomen in programul de siguranta nationala? Nu... Oare de ce?

    1. CORB la CORB,nu-si scoate OCHII.!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb