IONUŢ MOŞTEANU: "USR îl va chema pe ministrul Finanţelor în Parlament"

S.B.
Politică / 14 februarie 2022

"USR îl va chema pe ministrul Finanţelor în Parlament"

Purtătorul de cuvânt al USR Ionuţ Moşteanu a anunţat că grupul parlamentar al USR îl va chema pe ministrul Finanţelor Adrian Câciu să dea explicaţii în Legislativ despre finanţele românilor, despre buget, fiscalitate, informează news.ro.

El a precizat că liderii coaliţiei Marcel Ciolacu şi Florin Cîţu "se ţin de bambilici fiscal". Moşteanu a adăugat că şi ministrul Energiei va fi rechemat de USR din nou în Parlament, deoarece acesta nu a apucat să ofere explicaţii, în contextul bruscării fizice care a avut loc în plen de către co-preşedintele AUR George Simion.

"Am mai decis astăzi în Biroul Naţional să îl chemăm pe ministrul Câciu în Parlament. Grupul USR îl va chema la Ora ministrului. Constantăm că face declaraţii aiuristice în spaţiul public. Vedem neînţelegeri între cei doi lideri ai coaliţiei de guvernare la aceste chestiuni care ţin de fiscalitate, inflaţia e scăpată de sub control şi dl Ciolacu şi Cîţu se ţin de bambilici fiscal. Mediul de bussiness are nevoie de predictibilitate, oamenii trebuie să ştie ce se întâmplă cu finanţele, cu bugetul de stat, cu banii lor", a afirmat Ionuţ Moşteanu, luni la Parlament, la finalul şedinţei conducerii USR.

El a mai spus că "USR susţine categoric cota unică".

De asemenea, Moşteanu a mai anunţat că ministrul Virgil Popescu va fi rechemat în Parlament, la "Ora ministrului" la Camera Deputaţilor, deoarece acesta nu a apucat să ofere explicaţii din cauza incidentului cu liderul AUR George Simion.

"Îl vom chema pe ministrul Virigil Popescu la Ora ministrului la Camera Deputaţilor. Săptămâna trecută, din cauza acelor acte de huliganism, ministrul Popescu nu a mai apucat să dea explicaţii în parlament. Le cerem să bage la vot în comisii şi în plen PLX 606/2021 proiectul USR prin care am propus scăderea TVA de la 19 la 5%, creditul fiscal pentru companii", a conchis Moşteanu.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb