IPJ DÂMBOVIŢA:  Acţiune de verificare privind deţinerea de arme şi muniţii

Ioana Dogaru
Anticorupţie / 10 ianuarie 2016

Poliţiştii dâmboviţeni au organizat în ultimele zile o acţiune de verificare a respectării prevederilor legale privind armele şi muniţiile şi atrag atenţia deţinătorilor de arme asupra obligativităţii prelungirii permisului, înainte de expirarea acestuia, se arată într-un comunicat al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Dâmboviţa.

Doi bărbaţi au fost prinşi la braconaj, iar în cadrul acţiunii de verificare poliţiştii au găsit o armă neautorizată, scrie comunicatul IPJ Dâmboviţa. ''Poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au depistat doi bărbaţi în timp ce desfăşurau fără drept activităţi de vânătoare. Din cercetări a rezultat că unul dintre bănuiţi ar fi vânat un iepure de câmp. Totodată, s-a stabilit că bărbatul în cauză nu este deţinător legal de arme de vânătoare şi muniţii'', se arată în comunicatul Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Dâmboviţa.

Poliţiştii au procedat la indisponibilizarea armelor şi muniţiei depistate asupra celor doi bărbaţi prinşi la braconaj, se mai arată în comunicat.

Totodată, în acţiunea de verificare derulată de IJP Dâmboviţa, un bărbat a fost găsit cu o armă pentru care nu avea autorizaţie de deţinere, potrivit sursei citate.

''Poliţiştii au descoperit la domiciliul unui bărbat din Văcăreşti o armă neletală supusă autorizării. În urma verificărilor efectuate a reieşit că, deşi valabilitatea permisului de port armă era expirată din luna septembrie a anului 2015, acesta nu a predat pistolul la un armurier autorizat, în conformitate cu prevederile legale. Pe numele lui, poliţiştii au întocmit un dosar penal (...), iar arma descoperită a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor'', precizează IJP Dâmboviţa.

În comunicat se precizează că persoanele deţinătoare legale de arme letale şi neletale supuse autorizării au obligaţia de a se prezenta la sediul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul IPJ Dâmboviţa, în vederea prelungirii valabilităţii permisului de armă, înainte de expirarea acestuia.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb