IRI Travel lansează în premieră primul zbor charter din Bucureşti pentru staţiunea de ski Pamporovo

R.S.
Miscellanea / 26 august

IRI Travel lansează în premieră primul zbor charter din Bucureşti pentru staţiunea de ski Pamporovo

IRI Travel anunţă cu lansarea unui nou produs turistic destinat pasionaţilor de sporturi de iarnă: o cursă charter directă către renumita staţiune de ski Pamporovo din Bulgaria, pentru sezonul 2024-2025, conform unui comunicat transmis redacţiei.

Începând cu 27 decembrie 2024, până pe 21 februarie 2025, IRI Travel pune la dispoziţia clienţilor săi pachete turistice complete pentru Pamporovo, cu tarife începând de la 472 euro de persoană. Pachetul include zbor charter direct din Bucureşti (Aeroportul Internaţional Henri Coandă Otopeni) către Pamporovo, transfer la hotel şi retur, cazare timp de 7 zile în hoteluri confortabile şi adaptate nevoilor turiştilor, masă conform ofertei, precum şi asistenţă turistică în zonă. Plecările vor avea loc în fiecare zi de vineri, asigurând o flexibilitate maximă pentru planificarea vacanţelor de iarnă, potrivit comunicatului.

"Lansarea acestui zbor charter către Pamporovo reprezintă un pas important pentru IRI Travel, oferind turiştilor noştri o opţiune convenabilă şi accesibilă pentru a ajunge într-una dintre cele mai apreciate destinaţii de ski din Balcani. Pamporovo este cunoscută pentru pârtiile sale bine întreţinute, peisajele spectaculoase şi facilităţile de înaltă calitate, făcând din aceasta destinaţia ideală pentru iubitorii de ski şi snowboard. De asemenea, mulţi turişti români aleg Pamporovo şi pentru petrecerea Revelionului sau pur şi simplu, pentru agreement. Sunt sigur că această staţiune va deveni destinaţia montană externă de top a românilor în sezonul de iarnă care vine", declară Lucian Bădîrcea, CEO IRI Travel.

IRI Travel a înregistrat, pentru sezonul de iarnă, o creştere de 15% a rezervărilor pentru staţiunile montane din Bulgaria faţă de aceeaşi perioadă a anului precedent. Topul staţiunilor de ski din Bulgaria este condus, în acest sezon, de Pamporovo, urmată de Bansko şi de Borovets.

Pamporovo este o staţiune de ski situată în sudul Bulgariei, la poalele Munţilor Rodopi, renumită pentru pârtiile sale însorite şi pentru condiţiile excelente de schiat. Cu o altitudine de 1.650 de metri, staţiunea oferă zăpadă de calitate, iar infrastructura modernă asigură confortul şi siguranţa tuturor turiştilor, fie că sunt începători sau avansaţi, se menţionează în comunicat.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9753
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4532
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2596
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8730
Gram de aur (XAU)Gram de aur361.4031

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb