KADRA asigură soluţii automate de acces pentru noul spital Medicover şi aniversează 30 de ani de la înfiinţare

T.B.
Companii / 29 iunie 2023

KADRA asigură soluţii automate de acces pentru noul spital Medicover şi aniversează 30 de ani de la înfiinţare

KADRA, compania românească specializată în soluţii de automatizare şi management al accesului a instalat o gamă completă de uşi automate în cel mai nou spital din reţeaua Medicover, situat în zona Pipera, în nordul Bucureştiului. Cu o suprafaţă de 22.000 metri pătraţi, spitalul ridicat într-o fostă clădire de birouri are nouă etaje şi reprezintă o investiţie de 31 de milioane de euro. Pentru acest proiect integrat, KADRA a propus o gamă completă de uşi automate, special proiectate ca să respecte exigenţele de igienă şi siguranţă din spitale.

Furnizorul de soluţii integrate de acces pe piaţa de profil din România, KADRA a oferit soluţii pentru zona medicală de la demararea procesului de modernizare a spitalelor din România. Compania a participat la zeci de proiecte de reabilitare şi la toate proiectele de spitale publice sau private noi din România. Pentru ultimul spital din reţeaua Medicover, KADRA a instalat soluţii ultramoderne din portofoliul său, toată gama de uşi proiectate pentru instituţii de îngrijire a sănătăţii. Soluţiile automate de acces au atât rolul de a asigura fluxuri mai sigure în spitale, cât şi de a oferi confort pacienţilor şi standarde optime actului medical.

Uşa medicală de salon Tormed S, special proiectată pentru prevenirea transmiterii infecţiilor nosocomiale, este una dintre soluţiile KADRA implementate în noul spital Medicover. Acesteia i s-au adăugat uşile metalice rezistente la foc şi cele placate cu plumb, concepute pentru necesităţile specifice secţiei de radiologie.

Pentru blocurile operatorii ale spitalului, KADRA a instalat uşi ermetice automate din gama Tormed ER care asigură sigilare pe toate cele 4 laturi, au un mod de funcţionare hipersilenţioasă şi sigură datorită sistemului de senzori. În plus, prin modul specific de funcţionare, uşile ermetice automate înlătură riscul de transmitere a agenţilor patogeni care există în cazul atingerii clanţelor sau mânerelor.

"KADRA are o lungă colaborare cu mediul privat de sănătate din România", spune Andreea Strugaru, co-owner şi Marketing Manager al companiei. "În cei 30 de ani de când suntem pe piaţă ne-am implicat în ceea ce înseamnă modernizarea sistemului românesc de sănătate. Bineînţeles, este mult de lucru în această direcţie, dar, aşa cum se spune, chiar şi o călătorie de o mie de mile începe cu primul pas. De-a lungul anilor, am avut peste 100 de intervenţii în spitale de stat şi private din toate regiunile ţării şi ne bucurăm că am putut aduce soluţii şi inovaţii care cresc gradul de confort al pacienţilor şi medicilor din sistemul românesc de Sănătate. În ce priveşte noul spital Medicover am avut o bună colaborare cu arhitecţii şi constructorii.", mai spune Andreea Strugaru.

Anul acesta, compania cu capital autohton KADRA împlineşte 30 de ani de existenţă. "KADRA este rezultatul viziunii fondatorilor ei, a muncii noastre ca echipă şi a fuziunii dintre doi jucători pe piaţa soluţiilor de automatizare a accesului, Aluterm şi Alumatic, în 2019", explică Andreea Strugaru.

Astfel, de la 3 angajaţi câţi avea în 1993, compania a ajuns la 45 în 2016, iar astăzi, echipa KADRA numără 90 de persoane la nivel teritorial. Anual deserveşte peste 1500 de clienţi. KADRA numără peste 100 de furnizori, între aceştia fiind incluse nume mari, cu relevanţă la nivel european, precum RECORD, GREEN, CAME.

KADRA este prima companie care a introdus plata cu cardul şi opţiunea plăţii contactless la automatele de plată ale parcărilor, a introdus policarbonatul pe plan naţional şi a implementat uşile automate etanşe pentru sălile de operaţii din spitalele româneşti. Compania înfiinţată la Cluj în urmă cu 3 decenii a proiectat uşa medicală de salon "curată", pe care o produce acum în parteneriat cu un mare producator european, inclusiv pentru alte ţări.

Între proiectele din portofoliul KADRA din aceşti 30 de ani se numără: Tunelul din policarbonat de pe Pasajul Basarab; Cele 360 de ferestre automate la Biblioteca Naţională a României; Instalarea de uşi sau soluţii de parcare pentru spitalele Regina Maria Băneasa, Victor Gomoiu din Bucureşti, Spitalul Judeţean Suceava, Spitalul Militar Braşov şi cel din Oradea, pentru a menţiona doar câteva dintre cele peste 100 de instituţii de îngrijire a sănătăţii dotate cu soluţii moderne de acces de la KADRA; Uşi automate pentru Iulius Mall Cluj-Napoca, Oradea Shopping City, Iulius Town Timişoara, pe lângă parcări cu management automat pentru importante zone turistice la nivel naţional.

Între proiectele nou adaugate în portofoliul KADRA se numără uşile principale de acces pentru un mare retailer de mobilă care tocmai a deschis un magazin în Timişoara, modernizarea sistemelor de management al parcărilor de la Sala Polivalentă, din Cluj, şi de pe Aeroportul Ghimbav-Braşov, precum şi implementarea sistemului automat de management pentru parcările de la Obor şi Piaţa Universităţii din Bucureşti.

"Cei 30 de ani pe care KADRA i-a parcurs până acum nu au fost mereu uşori", spune Andreea Strugaru. "Am trecut cu bine prin criza economică din 2008 şi prin pandemie şi am învăţat multe lecţii utile. Una dintre ele se referă la rezistenţa oamenilor la schimbare, chiar dacă aceasta este în bine. Am mers împinşi înainte mereu de pasiunea noastră pentru inovaţie.", mai spune cofondatoarea KADRA, Andreea Strugaru.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb