Kanal D le aduce telespectatorilor un nou reality show - "Survivor România"

Comunicate de presă / 13 noiembrie 2019

Kanal D le aduce telespectatorilor un nou reality show - "Survivor România"

Se dă startul castingului pentru show-ul care forţează toate limitele; cei interesaţi să îşi dovedească inteligenţa, rezistenţa fizică şi psihică, puterea de adaptare se pot înscrie accesând site-ul survivorromania.ro

Kanal D le aduce telespectatorilor un format revoluţionar, un reality show de intensitate maximă: "Survivor Romania"! Veritabil experiment social şi test de supravieţuire, reality-ul le va pune la încercare inteligenţa, puterea de adaptare la condiţii extreme, inventivitatea, forţa şi rezistenţa fizică şi psihică. Formatul original, produs de Acun Medya, a fost difuzat în ţări precum Grecia şi Turcia, unde a înregistrat un succes uriaş, atingând şi 50 % cotă de piaţă, arată un comunicat remis Redacţiei noastre.

Abandonaţi în mijlocul naturii exotice, în Republica Dominicană, departe de confortul civilizaţiei, concurenţii vor fi nevoiţi să îşi construiască singuri adăpost, să îşi procure hrana, să îşi găsească aliaţi în mijlocul grupului în care vor experimenta cel mai dur test posibil: supravieţuirea. La finele acestor încercări teribile va ramane un singur câştigător.

Concurenţii se vor lupta nu numai cu condiţiile de viată extrem de dure, dar şi cu propriile temeri şi cu percepţia celor din jur. Bătălia lor va fi aceea de a se sustrage eliminărilor succesive şi numai dezvoltarea unei strategii fără fisură ii va putea menţine în concurs.

Toţi acei curajoşi care îşi doresc să demonstreze că au calităţi de învingător şi să câştige Marele Premiu se pot înscrie în cursa pentru competiţia televizată "Survivor Romania" accesând site-ul survivorromania.ro şi răspunzând întrebărilor din formularul de înscriere.

Mai multe detalii despre "Survivor Romania", reality show-ul revoluţionar ce va fi difuzat de Kanal D, vor fi furnizate, în curând, prin comunicate de presă şi pe toate proprietăţile Dogan Media International: Kanal D, Radio Impuls şi proprietăţile online - kanald.ro, wowbiz.ro, kfetele.ro, stirilekanald.ro, radioimpuls.ro.

Opinia Cititorului ( 10 )

  1. Sunt antrenor de sport am 21 de ani și vrei să mă înscriu la exatlon

    As vrea sa ma inscriu la acest concurs pentru am testa puterile si rezistentele mele sportive

    Si asi vrea sa ma înscriu

    1. As vrea sa mă înscriu la acest concurs pentru am testa puterile

    Buna sunt antrenor fitness si as vrea sa arat ce pot

    Bună ziua. În viatza am avut multe provocări peste care am trecut cu bine,si as dori sa aflu care îmi sunt limitele! :) cred ca asta ar fi o buna oportunitate pt a mi le afla ????

    Buna as vrea sa particip la acest concurs deoarece îmi place mult provocarile ,si îmi place mult acest concurs!!

    Îmi doresc foarte mult sa particip la acest concurs îl cunos pe Stefan lupu ,din primul sezon de la Exatlon,suntem prieteni buni ,si pe el lam urmarit la Exatlon,si am vazut si vreau si eu sa urmez aceasta competitie îmi doresc foarte mult astept raspunsul dvs!!

    Buna ași dori să particip si eu la această emisiune ami doresc foarte mult

    Cristia o persoana perfida ,o prefacuta si mai putin inteligenta. Intr-un cuvant o femeie usoara care vine sa faca pe doamna si ea este o mare .......Ce cauta ea in emisiunea asta o panarama cu mari probleme psihice . O sa pierdeti audinta din cauza acestei individe.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb