Klaus Iohannis anunţă că Viorica Dăncilă "nu va fi primită" la dezbaterea de marţi

D.F.
Politică / 18 noiembrie 2019

Klaus Iohannis anunţă că Viorica Dăncilă "nu va fi primită" la dezbaterea de marţi

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat la Ploieşti, că Viorica Dăncilă "nu va fi primită" dacă va merge la dezbaterea pe care a anunţat-o pentru marţi seară.

"Nu va fi primită, fiindcă nu este o dezbatere la care am invitat pe cineva. Este o discuţie cu jurnalişti, cu formatori de opinie, pe care eu am organizat-o, la care eu i-am invitat şi vom avea o discuţie aşezată, foarte interesantă sper, despre mandatul care a trecut şi mandatul care sper să fie", a declarat Klaus Iohannis, luni seară, la Ploieşti, răspunzând unei întrebări a jurnaliştilor.

Preşedintele Klaus Iohannis a spus, de asemenea, răspunzând altei întrebări, că va relua tema privind imunitatea de care se bucură preşedintele potrivit Constituţiei atunci când se va discuta despre modificarea legii fundamentale.

"Acest lucru se poate face odată cu schimbarea Constituţiei şi, sigur, când ajungem la schimbarea Constituţiei voi relua această temă", a mai spus Iohannis.

Candidatul PNL a participat la un miting electoral la Ploieşti.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. normal ca nu. proasta daca nu o planta dragnea la guvern raminea doar prosta psdeului, acum e proasta romaniei. cum sa te asociezi cu asa ceva?

    Am ajuns sa votăm între o proastă și un dobitoc.

    Votați dobitocul cel mai iubit din fii neamului.Ce moca de prosti are neamul asta de doi bani.Vă rog votați dobitocul ales din aleșii neamului.

    DRAGI ROMANI, IUBIȚI PATRIOTI, DRAGILE MELE DOAMNE, DOMNIȘOARE, cum sa ma mai exprim mai FEMEILOR, nu-mi găsesc cuvintele dintr o tara frumoasa și bogata am ajuns bătaia de joc a acestui SINISTRU, OSAMA BIN LADEN (KLAUS IOHANES) al ROMÂNIEI care a dat foc la tara pentru iubitul sau RETARDATUL, OPARITUL, SCHIZOFRENICUL(CIOLOS) ȘI a COMANDAT MASACRUL, ATENTATUL DE LA COLECTIV și acum nu o primește pe DOAMNA VIORICA DANCILA la o DEZBATERE PUBLICA care a fost PRIM MINISTRU AL ROMÂNIEI. Cum puteți sa votați voi FEMEILE acest BIZAR care va urăște dacă el o urăște de moarte pe DOAMNA DANCILA ce fel de încredere sa aveți în el. Noi știm ca are o PROBLEMA MARE și ca urăște FEMEILE dar asta a întrecut orice limita. Mai sunt ca el ELTON JOHN dar nu urăște FEMEILE precum el. De asta DOAMNA CARMEN este singura în SIBIU eu dacă as fi în locul ei ias pune DIVORȚUL PE MASA. La cel mai acoperă. Vei ramine RUȘINEA ISTORIEI ROMÂNIEI ȘI VEI FI ARUNCAT LA LADA DE GUNOI A ISTORIEI SPURCACIUNE BLESTEMAT.

    1. vezi ca-ti joaca feste tastaura, cind capital letters, cind d-alea mici de nu le poate citi veorica de pe foaie. ti-au umblat infirmierii la dozaj aseara si nu ti-au spus asa-i?

    Imi place la ce situatie s-a ajuns. Un om care candideaza la presedintie refuza sa tina o dezbatere cu contracandidatul in alegerile prezidentiale, indiferent care ar fi el. Parca e mosia lui ma-sa si face chestii numai daca vrea el. Si nimeni nu vede nici o problema in asta. Eu zic ca nici nu mai trebuia sa organizam alegeri, sa ni se dea direct buletinele cu numele lui Iohannis, si gata. Eventual gata stampilate ca sa nu ne mai distraga atentia de la Game of Thrones sau Romanii au talent si sa se termine repede. Si mai vorbim de China sau Rusia cu "conducatori alesi pe viata" si alte dume din astea?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb