KLAUS IOHANNIS, DESPRE INCENDIUL DE LA SPITALUL PIATRA NEAMŢ: "Acest accident groaznic ne arată de ce e absolut necesară reforma profundă a sistemului de sănătate"

A.B.
Miscellanea / 15 noiembrie 2020

"Acest accident groaznic ne arată de ce e absolut necesară reforma profundă a sistemului de sănătate"

Preşedintele Klaus Iohannis consideră că foarte important acum să se afle foarte rapid cum a fost posibil un incendiu precuk cel de la Spitalul Judeţean Piatra Neamţ soldat cu moartea a zece pacienţi de la ATI, iar în opini asa, acest accident arată de ce e absolut necesară reforma profundă a sistemului de sănătate publică, transmite News.ro.

"E foarte important acum să se afle foarte rapid cum a fost posibil un astfel de incendiu, pentru a evita în viitor situaţii similare şi, evident, acest accident groaznic ne arată încă o dată, dacă era nevoie, de ce este absolut necesară o reformă profundă a sistemului de sănătate publică din România", a declarat Klaus Iohannis.

El a remarcat că "pandemia care a venit peste noi a dus tot sistemul într-o stare de încărcare extraordinară şi, cu atât mai mult, tehnicienii trebuie să se asigure că aparatele funcţionează aşa cum trebuie pentru a preveni incidente similare".

Preşedintele a făcut aceste declaraţii la Sibiu,la ieşirea de la biserică, unde, potrivit afirmaţiilor sale, toţi s-au rugat pentru victimele incendiului.

"Este o imensă tragedie ce s-a întâmplat la Spitalul din Neamţ", a afirmat Iohannis, transmiţând condoleanţe familiilor îndoliate.

Zece pacienţi au murit în urma unui incendiu care a izbucnit sâmbătă la secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean Piatra Neamţ. Alte 7 persoane, inclusiv medicul Ioan Cătălin Denciu, care a încercat să salveze bolnavii, au fost rănite.

Opinia Cititorului ( 21 )

  1. Acest accident ne arata ca trebuie sa te cari

    accidentul e din vina amperajului prost pe circuitul electric existent.

    Au incarcat reteaua cu consumatori fara sa regleze sursa peincipala. 

    Si acum face plavanul declaratie la o greseala tampit de mica dar costisitoare. 

    Ii doare in .... pe aia din spitale de mentenanta, tehnician electric, administrator cladire etc. 

    Rusine! 

    1. Niciodata nu e vina amperajului ci a proștilor care nu țin cont de amperaj.

      Nu exista amperaj bun sau prost, exista rețele mai mult sau mai puțin bine dimensionate  

      Când s-a construit spitalu nu cred că s-a gândit cineva că o să îngrămădim paturi la ATI pe aceeași rețea electrică si că o să punem o sârmă mai groasa la siguranțe "sa țină'. 

      Rușine PNL, rușine Dinu Patriciu..

    Nemernicule demisia

    1. Nemernic esti tu. Managerul de spital era pesedist.

      Tampitule pana acum 2 saptamani fost de la penele

      Sictir!

      Nu a făcut nimic pentru tara în doua mandate. Cel mai slab președinte. Nu ne-a băgat nici în spațiul Schengen, nu a făcut nimi ca romanii sa fie respectați în UE. Nu a obținut ridicarea vizelor. Nu a obținut fonduri sau drepturi pentru romani. Doar ne-a trimis la sparanghel.

    Acesta este un mesaj dat in saptamana de doliu. Peste doua saptamani vom vedea adevaratul atac impotriva PSD. Managerul de spital este un om de casa al PSD numit politic. Vom vedea PSD atacat puternic peste 2 saptamani. Pe buna dreptate. De data asta managerul va infunda puscaria.

    1. La colectiv a fost de vină prim-ministrul. Aici e devină oricine, consiliul, psd-ul, victimele, poporul. Oricine numai guwernul meu nu.

      Securiștii lucrează din plin la strategie acum. Pe cine să dea vina, cum să dea vina. Cum să posteze pe FB și pe ziare. Totul numai să iasă cine trebuie. 

      Menegerul este venit de doua saptamani,pana acum au fost de la pnl ,prefectul,primarul este de la pnl ei nu au nici o vina nemernicilor,iar spitalele covid este sub ordinea ministrului sanatati,el a stiut doar sa dea ordin sa aiba mai multe paturi ati ca sa dea bine la televizor,de ce nu a deschis spitalul modular

      Guvernu de kkt a lu Iohannis e de vină

    Werner, despre cazul colectiv: „a trebuit să moară oameni ca acest guvern să plece”.

    1. Acum nu mai este vina guvernului ,primarului sau prefectului ca sunt de la penele acum ne spune tataru ca este vina cetateanului,rusine denisia la toti care au spus ca spitalele covid sunt raspunderea guvernului meu

    Salut,

    Cei mai slabi oameni si lideri pe care i a avut Romania in istoria ei. 

    TOTII.

    PUNCT. 

    1. Nu sunt slabi, se sunt slugile Fiarei, oameni corupția până în măduva oaselor. Dacă alegerile ar fi pe bune ar trebui scoși afară cu șuturi in cur din politică.

    Acest individ dubios trebuie sa explice de ce reforma nu s-a făcut până acum, în guvernarea PNL, și de ce Romania bagă o căruță de bani in armament în loc să construiască și să doteze spitale.

    Iohannis tre sa dea socoteala în fața poporului. 

    a trebuit sa moara oameni ca sa privatizam sanatatea , asta e de fapt ....

    De ce nu își mai pune geaca roșie sa iasă instrada ca în cazul Colectiv. Acum ca are guvernul lui nu mai este o problema ca au murit oamenii. La Colectiv era un club privat dar aici spitalul e instituție de stat și e mai grav sa ardă oamenii într-o instituție a statului.

    1. Mafia PNL!

    E necesară reforma sistemului medical, a celui judiciar care nu a reușit să rezolve cazurile Colectiv, Hexi Pharma.

    In general cred că e necesară o creștere a responsabilității, in administrație sa fie numiți oameni pe baza de competențe, nu pe baza de pile.

    Cred că aici ar fi necesar să investiți energie în calitate de președinte. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb