KLAUS IOHANNIS: "PSD-ul schimbă feţele, dar nu schimbă năravul"

D.F.
Politică / 27 noiembrie 2019

"PSD-ul schimbă feţele, dar nu schimbă năravul"

Preşedintele Klaus Iohannis susţine că PSD-ul nu s-a schimbat după evenimentele de marţi seara, în urma cărora Viorica Dăncilă şi-a dat demisia din fruntea partidului, că a schimbat doar feţele, nu şi năravul, afirmând că PSD rămâne un partid nedemocratic şi nereformat.

Preşedintele Iohannis a fost întrebat, miercuri seara, într-o conferinţă de presă, ce părere are despre evenimentele de marţi seara din PSD.

"PSD nu s-a schimbat aseară, ca să nu avem cumva o impresie greşită. PSD-ul este de o bună vreme încoace condus de aşa-zişi baroni locali, de baronii PSD-işti, şi acest lucru nu s-a schimbat. Ce s-a schimbat ieri a fost unii au luat locul altora. Deci, după părerea mea, PSD încă nu a înţeles nimic din aceste înfrângeri electorale şi felul cum s-a prezentat public, că nu am alte informaţii din interior, aseară, îmi arată acolo o totală harababură şi o totală rezistenţă la schimbare", a răspuns şeful statului.

El a menţionat că PSD rămâne un partid nedemocratic şi nereformat.

"Rămân la ideea mea pe care am tot reluat-o, PSD-ul schimbă feţele, dar nu schimbă năravul, PSD-ul rămâne deocamdată, din păcate, un partid nedemocratic, nereformat, care în niciun caz nu doreşte să se implice pentru români, ci pentru proprii baroni locali", a precizat Iohannis.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. Ardă-i focul de banditi.

    Nu mai ajung ,,äștia''la guvernare degrabă. 

    Destrămarea scrie pe ,,fesele'' lor. 

    Doamne ajută

    Trăsnește-i Doamne 

    1. La alegerile locale din iunie trebuie sä-i dam afarä si din primarii!! Partidele democratice trebuie sa se sustinä reciproc pt a scäpa de ciuma rosie!

    Iohannis ne abureste ca sa traga spuza pe turta liberalilor, dar USL-ul traieste ; asa a spus si despre Exxon cu Marea Neagra vineri, dar sambata a venit anuntul de vanzare a tuturor operatiunilor din Europa,evident si din Marea Neagra...

    Asta cu primarii in 2 tururi e abureala, penelistii nu vor, iar dupa aia o sa spuna ca opozitia le-a pus bete in roate... 

    mesaje idioate, precum cei care le scriu. Nu iubesc de loc PSD si nu I-am votat. Dar ce inseamna ciuma rosie ??? imi poate explica unul dintre inteligenti ? Si cum sa ai o societate doar cu partied de "dreapta" ? in care tara gasim o asa situatie ??? Desi, doctrinar vorbind, nu prea mai vedem mari diferente intre dreapta si stanga in momentul de fatza. Iar la noi toti nu sunt decat niste gasti de mafioti. Vorba cantecului" pleaca ai nostril, vin ai nostril/noi ramanem tot ca prostii.

    Klausica, un profesoras de provincie ratat, se crede il lider maximo 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

19 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9773
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5090
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2127
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8457
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.5709

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb