Kuleba califică drept ipocrit refuzul de a-l lăsa pe Zelenski să vorbească la gala Oscarurilor

D.T.
Miscellanea / 11 martie 2023

Kuleba califică drept ipocrit refuzul de a-l lăsa pe Zelenski să vorbească la gala Oscarurilor

Ministrul ucrainean de externe, Dmitro Kuleba, a calificat drept un "exemplu de ipocrizie" faptul că preşedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, nu a fost invitat să ia cuvântul la ceremonia de decernare a premiilor Oscar, conform Agerpres.

''Cred că, dacă 'All Quiet on the Western Front' câştigă un Oscar pentru cel mai bun film străin în timp ce preşedintele Zelenski, care luptă, care conduce ţara, care duce cel mai mare război de după cel de-al Doilea Război Mondial în Europa, nu are voie să vorbească la Oscaruri, nu se poate găsi un exemplu mai bun de ipocrizie a managerilor şi producătorilor de top din industria cinematografică'', a declarat ministrul ucrainean.

"Cuvântul ridicol nu este suficient pentru a descrie această ipocrizie", a mai spus Kuleba, care a precizat că nu pune la îndoială calitatea filmului.

''Spun doar, oameni buni, dacă sunteţi pe cale să premiaţi un film despre război şi nu vă gândiţi, atunci când beţi şampanie şi purtaţi rochii frumoase şi diamante, că altcineva vrea să audă o poveste reală despre războiul care se întâmplă aici şi acum, atunci este ceva în neregulă cu voi", a justificat Kuleba, potrivit sursei.

Este pentru a doua oară când Academia Oscarurilor refuză să-i permită lui Zelenski să ţină un discurs la ceremonia de decernare a premiilor, ceea ce provoacă agitaţie, discuţii şi speculaţii cu privire la motivul refuzului.

Producătorul american Will Packer a refuzat deja apariţia lui Zelenski la gală anul trecut, din cauza îngrijorării că războiul de agresiune al Rusiei ar primi atenţie la Hollywood doar pentru că victimele sunt albe.

Opinia Cititorului ( 7 )

  1. Pot sa il inchiriez eu pe Zele, se apropie ziua de nastere a fiicei mele si ma gandeam ca, pe post de clovn, sa il chem pe Volodìmìr. Poate sa tina cate discursuri vrea.

    1. ZELENSKI,trebuie sa inmaneze nu numai premiile OSCAR,el,trebuie sa fie invitat la toate festivitatile in care se dau premii,inclusiv la premiile NOBEL pentru PACE. Langa el,trebuie sa apara si OLENA,pentru a putea primi si ea premiul MISS UNIVERS. Nu peste mult timp,o sa apara si filmul cu ZELE in rolul principal,A FOST ODATA o TARA numita UKRAINA in care cetatenii lumii,cauta aceasta TARA ca pe ATLATIDA. BAI,MASCARICIULE,din cauza ta,MOR in fiecare zi MII de UKRAINIENI,iar cateva zeci de milioane au fugit in toate zarile lumi. Cred ca te crezi,ISUS dar in fond ,tu,esti doar un NERO MODERN.SLAVA ZELE si OLENA.!

    Si eu calific drept ipocrit refuzul soacrei,

    sa joc toata averea ei la Monte Carlo Casino Central  

    ZELE GOD(ZILLA) va căștiga toate Oscarurile posibile

    Dupa cel de-al doilea razboi mondial s-au mai dus nenumarate razboaie in multe colturi ale lumii,nici nu trebuie sa ne mai obosim cu exemple,dar niciunii nu au facut ca toti dracii precum voi si nici nu au impus cate-n luna si in stele!Niea la loc fiindca nemultumitului ii ia Dumnezeu darul!Ia te uita,te pomenesti ca trebuie sa primeasca si un Oscar Zelenski,sa bea si el sampanie,nu-i ajunge ca i se fac toate poftele!Sunt lucruri la care Ucraina a visat cu ochii deschisi pana acuma si le-a obtinut cat ai bate din palme cu razboiul asta !Soldatii lui mor pe front si lui ii arde de Oscar,nu s-a mai plimbat demult.

    1. Au fost multe razboaie, si foarte multe instrumentate de americani.

      Propaganda promoveaza acest razboi ca si cand ar fi primul si ultimul pentru ca miza este foarte mare pentru yankei, dar mai ales pentru rusii cu yankei pe granita. 

      Acest razboi este insa diferit de cele din ultimii 70 de ani prin faptul ca are loc pe granita Rusiei, in ograda Moscovei, nu in Kabul, Bagdad, Saigon, Belgrad, Damasc, Tripoli, Africa sau America de Sud.

    Lăsați-l fraților hollywoodieni să-și țină discursul. O sa dăm like.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb