LA CLUJ-NAPOCA ING deschide centrul regional de servicii pentru Clienţi

C.P.
Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 8 septembrie 2010

Divizia de asigurări de viaţă a grupului olandez ING va inaugura, astăzi, la Cluj-Napoca, un centru regional de servicii pentru Europa Centrală, care va reuni o parte din funcţiile departamentelor IT, financiar şi de operaţiuni ale ING din România şi alte şase ţări, a anunţat asigurătorul.

"Prin înfiinţarea centrului regional de servicii din Cluj-Napoca, ING creează 300 de noi locuri de muncă pe piaţa locală în acest an, urmând ca numărul lor să crească la circa 1.000, până în 2013", se arată într-un comunicat citat de Mediafax.

Parte a unui proiect regional lansat în 2008, crearea ING Service Center Europe serveşte raţionalizării şi optimizării operaţiunilor din regiune, îmbunătăţirii serviciilor pentru clienţi si creşterii eficienţei activităţii de asigurări de viaţă, se spune în comunicat.

ING Service Center Europe din Cluj-Napoca va unifica activităţile departamentelor financiar, IT, Risc şi operaţiuni, furnizând servicii comune de back-office pentru clienţii de asigurări din ţările ING Asigurări Europa Centrală, urmând ca activităţile de marketing şi vânzări să se desfăşoare în continuare la nivel local, în fiecare ţară din regiune.

În prezent, la ING Service Center Europe lucrează peste 120 de angajaţi, care desfăşoară activităţi de procesare poliţe asigurări de viaţă pentru Cehia şi Slovacia.

Centrul de la Cluj-Napoca va continua campania de recrutare de personal şi va implementa o pagină web dedicată în ultimul trimestru al acestui an.

În România, ING furnizează servicii financiar-bancare, asigurări de viaţă, pensii private şi management al investiţiilor prin ING Asigurări de Viaţă, ING Pensii, ING Bank, ING Lease, ING Commercial Finance şi ING Real Estate Invest-ment Management.

ING Asigurări de Viaţă este cea mai mare companie locală de profil după nivelul primelor subscrise.

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

02 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9755
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4950
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2900
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9032
Gram de aur (XAU)Gram de aur361.1841

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb