"La Festa International" lansează, în premieră în România, gama "Fructele Lumii" de la Tymbark

Ziarul BURSA #Media-Advertising / 20 iulie 2006

La Festa International lansează, în premieră în România, combinaţii de fructe exotice în noua gamă Tymbark Fructele Lumii. Cele trei sortimente disponibile în cutii de 1 litru - Cactus, Rodie şi Banană verde - sunt destinate în special cocktailurilor.

Tymbark Fructele Lumii este, deocamdată, singura linie de sucuri naturale pentru cocktail prezentă pe piaţa băuturilor necarbonatate din România. Fructele Lumii se adresează tuturor celor care vor să încerce băuturi sănătoase, cu arome noi, obţinute din fructe exotice, mai puţin cunoscute. Aşadar, Tymbark Fructele Lumii pot fi consumate ca atare, individual, nu doar ca ingrediente pentru cocktail.

Sucurile Tymbark, Fructele Lumii sunt ambalate aseptic, prin cea mai modernă tehnologie Tetra Pak, în cutii de carton gen "prismă". Studiile arată că, în ceea ce priveşte consumul de sucuri şi nectaruri, ambalajul de carton este preferat de 92% dintre consumatori.

Sucurile Tymbark Fructele Lumii se adresează adolescenţilor şi tinerilor, cu vârste cuprinse între 15 şi 35 de ani, bărbaţi şi femei în procente egale, cu studii medii şi superioare şi venituri medii şi înalte. Targetul este împărţit 50% pe segmentul 15-24 de ani şi 50% pe segmentul 25-35 de ani.

Campania de publicitate Tymbark Fructele Lumii va începe în luna septembrie şi va cuprinde în principal spoturi de imagine pe cele mai importante canale TV, dar şi materiale outdoor.

Tymbark este un produs La Festa International. La Festa International este parte componentă a Grupului Maspex Wadowice şi a fost înfiinţată în 1996. În septembrie 1998, compania a început producţia de Cappuccino La Festa în România. În iunie 2002, în urma unei investiţii de 7 milioane de euro, a fost inaugurată moderna fabrică de la Vălenii de Munte. Fabrica este dotată cu utilaje moderne, complet automatizate şi respectă standardele mondiale din domeniul industriei alimentare. Fiecare etapă de producţie este sub strict control tehnologic şi sanitar, întreg produsul fiind monitorizat.

În momentul de faţă La Festa International produce în România Cappuccino La Festa , Ciocolată caldă La Festa, La Festa 3 în 1, crema pudră pentru cafea - Coffeeta, ceaiuri instant Ekoland, cacao instant Brumi, Duo Fruo, Tedi, Carotella, Ciao, siropurile Livada verde şi nu în ultimul rând sucurile Tymbark.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb