LA ŞAPTE LUNI DE LA DEMARAREA CONSTRUCŢIEI NEPI Residential a vândut 35% din complexul de apartamente Vulcan Residence

G.D.
Companii #Construcţii / 25 mai 2022

NEPI Residential a vândut 35% din complexul de apartamente Vulcan Residence

NEPI Residential, divizia de rezidenţial a grupului NEPI Rockcastle, principalul investitor şi dezvoltator de centre comerciale din Europa Centrală şi de Est, anunţă vânzarea a 35% din complexul Vulcan Residence, la şapte luni de la demararea construcţiei, conform unui comunicat remis redacţiei.

"Construcţia Vulcan Residence avansează într-un ritm accelerat, care ne-a depăşit estimările iniţiale. Piaţa imobiliară se află într-o etapă de revenire, în care efectele pandemiei rămân în urmă, iar dezvoltatorii se concentrează pe noi proiecte şi investiţii majore, în această direcţie. În sectorul rezidenţial, din ceea ce am observat în ultimele luni, cererea este în creştere, iar preferinţele oamenilor se îndreaptă spre calitate, mai mult ca oricând, fie că vorbim despre modul în care este construită clădirea sau despre finisaje. Cred că perioada în care s-a muncit preponderent de acasă a schimbat percepţia românilor, care sunt mult mai atenţi la dimensiunea şi compartimentarea spaţiilor, la zona în care este situat complexul şi, per ansamblu, la calitatea proiectului", a declarat Iulian Rusu, Head of NEPI Residential.

Potrivit datelor companiei, raportate la vânzările din cadrul proiectului Vulcan Residence, una dintre principalele tendinţe manifestate în ultimele luni pe piaţa rezidenţială este creşterea cererii pentru apartamente cu 2 camere, 47% dintre contractele încheiate până în prezent fiind pentru acest tip de unităţi locative, urmate de cele cu 3 camere.

"În această perioadă, ne concentrăm în primul rând pe proiectul Vulcan Residence. Preţul materialelor este securizat pentru construcţia integrală a Vulcan Residence, ceea ce înseamnă că nu vor fi creşteri de costuri pentru cumpărători. Observăm, de asemenea, că, până acum, tinerii sunt principalii cumpărători în cadrul complexului nostru.", a declarat Andrei Radu, Director Dezvoltare, NEPI Rockcastle.

Vulcan Residence, primul proiect rezidenţial al grupului NEPI Rockcastle, va avea P+12 etaje, cu etajul 12 retras, şi 254 de apartamente (studiouri simple şi duble, apartamente cu 2, 3 şi 4 camere, precum şi unităţi de tip penthouse pe două niveluri). Arhitectura clădirii, construcţia la cele mai noi standarde de sustenabilitate şi eficienţă energetică (nZEB), precum şi finisajele moderne contribuie la transformarea zonei într-una adaptată stilului de viaţă contemporan.

Proiectul din zona 13 Septembrie, Bucureşti, va fi finalizat în trimestrul III din 2023, iar investiţia se ridică la aproximativ 22 milioane de euro.

Stadiul şi evoluţia lucrărilor pot fi urmărite pe site-ul proiectului, vulcan-residence.ro, se menţionează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb