La solicitarea noastră, ANAF face precizări cu privire la lista datornicilor

Ziarul BURSA #Macroeconomie / 3 noiembrie 2005

Ziarul "BURSA" a cerut Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală clarificări referitoare la conţinutul şi semnificaţia coloanelor prevăzute în Listele contribuabililor mari, precum şi ale contribuabililor mici şi mijlocii care înregistrează obligaţii restante la data de 30.09.2005.

Compartimentul Relaţii cu Mass Media ne-a comunicat următoarele: "Art. 1 alin (1) al Titlului I - Transparenţa informaţiilor referitoare la obligaţiile bugetare restante din Legea nr. 161/2003 privind unele măsuri pentru asigurarea transparenţei în exercitarea demnităţilor publice şi în mediul de afaceri, prevenirea şi sancţionarea corupţiei, cu modificările şi completările ulterioare, prevede că în Lista contribuabililor mari şi Lista contribuabililor mici şi mijlocii care înregistrează obligaţii restante la bugetul de stat, bugetul asigurărilor sociale de stat, bugetul fondului naţional unic de asigurări sociale de sănătate şi bugetul asigurărilor pentru şomaj, care se publică şi se actualizează trimestrial pe site-ul M.F.P., se cuprind, pe lîngă obligaţiile restante şi modalităţile de colectare a acestora, şi totalul obligaţiilor bugetare constituite în anii fiscali precedenţi în care s-au înregistrat obligaţii bugetare restante.

Menţionăm că sumele înscrise în coloana "Obligaţii constituite în anii fiscali precedenţi în care s-au înregistrat obligaţii fiscale", reprezintă obligaţiile asumate de contribuabili prin Declaraţiile depuse la organul fiscal, în condiţiile legii.

Evidenţierea în Liste a sumelor care reprezintă obligaţii constituite, conduce la posibilitatea stabilirii gradului de conformare al contribuabililor la plata obligaţiilor bugetare.

Sumele înscrise în coloana TOTAL reprezintă obligaţiile restante ale debitorului din totalul obligaţiilor constituite şi înscrise în coloana precedentă.

Cu referire la cazul SC Alexandrion Grup România SRL, precizăm că suma de 1.583.953, înscrisă în coloana "Total", reprezintă valoarea neachitată de societate la bugetul de stat pînă la data de 30.09.2005, din sumă declarată, din 84.058.720 lei".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb