"Lavalin International", interesată de proiectele de infrastructură autohtonă

A.D.
Ziarul BURSA #Companii #Construcţii / 26 noiembrie 2007

"Lavalin International", interesată de proiectele de infrastructură autohtonă

Firma canadiană SNC Lavalin International este interesată de marile proiecte de infrastructură din România, de construcţia de poduri, proiecte energetice şi de dezvoltare a transportului urban şi interurban. "Suntem interesaţi de proiecte a căror complexitate necesită cooperarea cu mari firme internaţionale", a afirmat Wojciech Ksiazkiwicz, vicepreşedintele companiei, aflat într-o primă vizită în ţara noastră.

Cu sediul în Montreal, dar având birouri în 30 de ţări, SNC Lavalin International este parteneră a guvernului canadian în proiectul Centralei nuclearelectrice Cernavodă. Firma canadiană este una dintre marile companii de consultanţă în inginerie la nivel mondial, având o cifră de afaceri de 6 miliarde USD şi desfăşurând proiecte de infrastructură, industriale şi de protecţia mediului etc. în 100 de ţări ale lumii.

Wojciech Ksiazkiwicz a spus: "Am discutat despre proiectele unei centrale electrice pe Dunăre, despre construcţia unui pod între malul românesc şi cel bulgăresc şi a unor autostrăzi". Astfel, SNC Lavalin International organizează pachetul financiar pentru unitatea 3 Cernavodă.

În opinia vicepreşedintelui companiei canadiene, "este evident că în România există bani pentru investiţii, ceea ce este foarte important. Am văzut construcţiile în plin şantier. Dacă există bani, oamenii vor dori şi noi sisteme de canalizare, străzi noi, mai bune... Consider că fondurile structurale europene vor veni să susţină banii dis-ponibili aici, în România. Am citit recent o statistică în care România apărea ca piaţa cea mai bună pentru maşini din Europa".

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb