LeasePlan gestionează 1,5 milioane de autovehicule la nivel global

Ioana Dogaru
Companii / 24 noiembrie 2015

LeasePlan Corporation N.V anunţă astăzi expansiunea flotei la o cotă record de 1,5 milioane de autovehicule în administrare la nivel global, potrivit unui comunicat de presă al companiei.

Flota cumulată din cele 32 de ţări în care LeasePlan operează a depăşit anul acesta cota de 1,5 milioane, în 2010 totalizând 1,3 milioane. Aceasta înseamnă o creştere de 8% de la an la an a numărului de autovehicule administrate de LeasePlan (1,4 milioane la finalul lui septembrie 2014), precizează sursa citată.

Nick Salkeld, Chief Commercial Officer LeasePlan, a afirmat: "Faptul că suntem prima companie din industria noastră care reuşeşte să atingă 1,5 milioane de autovehicule în administrare confirmă încă o dată poziţia noastră de lider global şi dovedeşte succesul strategiei noastre de creştere. Dar această realizare nu este doar despre a fi lideri de piaţă în ceea ce priveşte volumul flotei ci confirmă totodată încrederea pe care clienţii o au în compania noastră şi în minunata echipă LeasePlan din toate ţările unde operăm, în oamenii care livrează serviciile noastre în toată lumea. Ne dorim să rămânem pe primul loc în tot ceea ce facem: relaţia cu clienţii, produsele inovatoare şi soluţiile pentru mobilitate. Şi nu ne consideram satisfăcuţi pe deplin. Ne vom menţine determinarea de a creşte afacerea, de a oferi clienţilor excelenţa în servicii şi de a rămâne pe primul loc în eforturile de a face viaţa clienţilor mai uşoară".

Bogdan Apahidean, director general LeasePlan România, a declarat:"Ne bucură faptul că, în ultima perioadă, şi în România tot mai mulţi clienţi au înţeles beneficiile sistemului de leasing operaţional şi influenţa pozitivă pe care externalizarea serviciilor < < non-core > > o are asupra afacerii lor. Atingerea nivelului de 1,5 milioane de autovehicule în administrare proprie la nivel global ne motivează ca şi pe plan local să ne consolidăm poziţia de lider prin îmbunătăţirea continuă a standardelor în relaţiile cu clienţii si partenerii".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb