Legea pensiilor a primit raport de admitere în comisiile din Senat şi merge la vot în plen

F.D.
Politică / 14 noiembrie 2023

Legea pensiilor a primit raport de admitere în comisiile din Senat şi merge la vot în plen

Legea pensiilor a primit, marţi, raport de admitere în comisiile reunite de buget-finanţe şi muncă din Senat, cu 18 voturi pentru, un vot impotrivă şi opt abţineri şi merge la vot în plenul care începe la ora 17.00. Amendamentele Opoziţiei nu au fost admise, relatează News.ro.

"Din păcate, la fel s-a întâmplat şi pe pensiile speciale, ceea ce faceţi dumneavoastră în mod asumat este o dictatură parlamentară, aş îndrăzni să spun o dictatură guvernamentală, pentru că nici Parlamentului nu mai contează foarte mult", a spus după vot senatorul USR Irineu Darău.

Amendamentele USR nu au fost admise în dezbaterile din comisiile reunite.

Proiectul de lege merge la vot în plen cu amendamente admise din partea PSD şi PNL.

Legea pensiilor a fost dezbătură, marţi, în comisiile din Senat, în absenţa Ministerului Finanţelor care nu a trimis niciun reprezentant să susţină proiectul.

În timpul discuţiilor, Daniel Zamfir (PSD) s-a lansat într-un atac la adresa USR, afirmând că el nu ar fi dat 240.000 de euro să cumpere penisuri şi vagine de pluş, cum au făcut ei prin PNRR.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. Jocul politic din Romania, ce cuprinde printre multe altele noua lege a pensiilor, inchide toate disputele politice din tara pe masura ce cetateanul intelege efectele benefice ale aparitiei acestor legi .O data cu majorarea ,fara precedent, a valorii pensiei cetateanul nu mai poate vota aventurierii politici ce nu mai au ce promite .PSD si PNL cistiga„ en fanfare”toate alegerile din 2024.USR si AUR nu mai au subiect iar micile partide ce se cÎcÎie sa isi trimita sefii in Parlamentul European nu mai au de ce sa fie votate .

    1. Spune omul conectat. PNL va disparea nu va mai trece pragul. PSD este pe topogan. Nimeni nu voteaza pe cei ce te-au saracit si te saracesc in continuare. Legea pensiilor este pentru ei si cei ce ies la pensie la 40 de ani cu bani gramada. Restul vor munci pana mor sa ii tina in spate pe privilegiati. Asta este noua lege a pensiilor.

      USR a beneficiat ,in momentul alegerilor europarlamentare trecute ,de o partajare a votului sustinatorilor de atunci ai PNL.Familiile de liberali au partajat votul.Acum suntem intr-o alta situatie .PSD a scazut 10 procente .PNL deasemenea a scazut cel putin 5 procente daca ne referim la sondajele de acum care fie vorba intre noi nu au prea mare relevanta ele neconstatind decit decizia si procentele numarului de participanti ce au dorit sa isi exprime alegerile .In fapt daca cetatenii ies la vot spre a opri partidele extremiste sau filosovietice atunci numarul Partidelor ce vor trece pragul electoral va fi foarte mic iar redistribuirile vor avantaja PSD si PNL. Abia undeva in luna martie a anului 2024 vom sti cu exactitate cum se va reaseaza noul Parlament .Pina atunci multe se pot intimpla .Partidele mici lupta doar spre a trinite in parlamentul european citeva nume aflate la virf ele nefiind decit numele unor mai vechi PNLȘisti sau PSDisti sau USRisti ce au dezertat cindva .Vedem cum AUR preia politicieni ce nu se mai regasesc pe listele marilor partide devenid cu voie sau fara de voie parte a ceea ce unii numesc USL.La ce bun sa mai votezi copia cind poti vota originalul .

      Originalul sau originalele sunt mafiote si au praduit Romania, au devalizat-o. Oricine din aceasta tara nu mai voteaza PSD, PNL si UDMR. Am ajuns sa avem preturi la toate mai mari ca in Germania la salarii si pensii de mizerie.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb