Legendarul ansamblu rus, THE RED GUARD CHOIR, revine pe scenele din România cu un nou spectacol

Comunicate de presă / 25 iulie 2018

Legendarul ansamblu rus, THE RED GUARD CHOIR, revine pe scenele din România cu un nou spectacol

Exponent internaţional al excelenţei în muzică, ansamblul The Red Guard Choir condus de generalul rus Viktor Eliseev, cunoscut publicului sub numele de Red Army Choir MVD, revine în toamna acestui an, pe scenele din ţara noastră, cu un nou spectacol incitant, eclectic, construit în spiritul unei spontaneităţi artistice emoţionante, se arată într-un comunicat de presă remis Redacţiei noastre.

După trei ani de la spectacolele de succes prezentate publicului spectator din Bucureşti şi Cluj - Napoca, ansamblul militarilor ruşi, The Red Guard Choir îşi va face simţită prezenţa atât pe 18 octombrie, la Sala Palatului din Bucureşti. Acelaşi spectacol grandios va ajunge şi în alte oraşe importante din ţara noastră, datele turneului naţional urmând a fi anunţate în curând.

Repertoriul ansamblului coral The Red Guard Choir cuprinde stiluri muzicale variate, pornind de la melodii tradiţionale din folclorul rusesc, cântece patriotice de război şi ajungând până la arii din opere celebre sau până la cele mai înălţătoare hit-uri pop internaţionale. "Katiusha", "Kalinka" sau "Kernina" sunt doar câteva dintre melodiile nelipsite din concertele faimosului grup, iar dansurile autentice ale corpului de balet şi zecile de costume viu colorate sunt alte elemente cheie care aduc frumuseţea poveştilor ruseşti în acutalitate.

În ultimii zece de ani, corul a fost cunoscut publicului sub numele de Red Army Choir MVD, însă numele acestuia a fost schimbat în Ansamblul Academic al Gărzii Roşii (The Red Guard Choir). "Am decis reluarea numelui "The Red Guard Choir", purtat cu mulţi ani în urmă, la înfiinţarea acestuia, din dorinţa de a evita confuziile de nume permanente create cu Ansamblul Alexandrov", a declarat producătorul corului, doamna Anna Vashchilina.

Legendarul ansamblu rus, înfiinţat în anul 1939, transcende toate genurile muzicale şi culturile şi este singurul ansamblu ridicat la rang de Academie. Anual, esenţa culturii ruseşti este sărbătorită pe cele mai mari scene din lume în spectacole care copleşesc spectatori de toate vârstele şi culturile. Generalul Viktor Eliseev, maestru dirijor al corului încă din anul 1974, a susţinut, alături de faimoşii muzicieni, show-uri în peste 50 de ţări care au fascinat milioane de spectatori.

The Red Guard Choir este unicul ansamblu oficial al Gărzii Naţionale a Rusiei, fiind supranumit şi "Corul Preşedintelui", având misiunea de a participa la majoritatea protocoalelor prezidenţiale. Au performat în faţa Papei Ioan Paul al II-lea, la Roma, şi cu ocazia învestiturii preşedinţilor Boris Elţîn şi apoi a lui Vladimir Putin. De asemenea, au cântat la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Moscova în 1980 şi în 2014, la Soci.

Din cei peste 350 de artişti care compun baza acestui ansamblu, aproximativ 120 de solişti, instrumentişti şi dansatori, de un profesionalism ieşit din comun, sunt selectaţi pentru a fi parte în producţiile artistice impresionante, prezentate la nivel internaţional. Corul militarilor ruşi a colaborat cu artişti renumiti, precum: Celine Dion, Mireille Mathieu, Ivan Rebroff, Dmitri Hvorostovsky, Vincent Niclo, Raffaella Carra şi mulţi alţii.

Ziarul Daily Telegraph: "Spectacolele Corului Gărzii Roşii reprezintă, împreună cu cele ale teatrului Bolshoi, cele mai renumite spectacole ruseşti, fiind o comoară artistică mondială!" The Red Guard Choir este unul dintre cele mai importante ansambluri artistice al scenei internaţionale de astăzi.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb