Liderii lumii s-au angajat să accelereze accesul la vaccinuri anti-COVID-19

G.B
Internaţional / 17 iulie 2021

Liderii lumii s-au angajat să accelereze accesul la vaccinuri anti-COVID-19

Liderii lumii s-au angajat ieri după o reuniune virtuală a APEC (Forumul de Cooperare Economică Asia-Pacific), să accelereze accesul la vaccinuri anti-COVID-19, afirmând într-o declaraţie că acest lucru este esenţial pentru depăşirea crizei sanitare, relatează Reuters, citată de Agerpres.

Liderii forului cu 21 de membri au promis să-şi intensifice eforturile de extindere a producţiei şi de livrare a vaccinurilor împotriva noului coronavirus, precum şi să susţină economiile atât timp cât va fi necesar.

"Pandemia continuă să aibă un impact devastator asupra oamenilor şi economiilor din regiunea noastră. Vom depăşi această urgenţă sanitară doar accelerând accesul echitabil la vaccinuri anti-COVID-19 sigure, eficiente, de calitate şi la un preţ convenabil", au subliniat participanţii.

La reuniunea online găzduită de Noua Zeelandă au luat parte, între alţii, preşedintele american Joe Biden, liderul rus Vladimir Putin şi cel chinez Xi Jinping.

Liderul de la Kremlin a notat în cadrul reuniunii că barierele globale în ce priveşte producţia şi distribuţia de vaccinuri trebuie înlăturate, iar premierul nipon Yoshihide Suga şi-a exprimat hotărârea ca Jocurile Olimpice să se desfăşoare în condiţii de securitate.

"Discuţiile noastre au depăşit naţionalismul vaccinurilor, acum ne concentrăm pe toate aspectele ce ţin de contribuirea la efortul global de vaccinare - producerea, distribuirea şi utilizarea vaccinurilor", a spus gazda reuniunii, premierul neozeelandez Jacinda Ardern.

Ea a adăugat că liderii mondiali au căzut de acord că actuala pandemie nu va fi ultima şi că pregătirea este de importanţă critică, a mai consemnat Reuters.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. si eu ma angajez ca toti acesti lideri ucigasi ai Lumii vor fi ucisi si linsati in mari miscari de strada in perioada 2022-2023

     

    am vazut, am observat in avans ciclurile de violenta sociala si sunt imense ca intensitate - genul de cicluri care anunta miscari ca in timpul Revolutiei Franceze sau Revolutiei bolsevice in Rusia sau ca in timpul miscarilor sociale din anii '1960 (doar ca amplificate de cateva ori) ....  

    In Romania sa se fereasca ca de dracu conducatorii sa bage obligativitate vaccinarii impotriva oamenilor (sau doar a unor grupuri profesionale) ... .vor fi subiect de linsaj si nici un jandarm sau politist sau soldat nu ii va salva cand intra oamenii peste ei !  

    M-am asigurat de asta!  

    Daca bagati vaccinare obligatorie in Romania, ar fi bine sa va scrieti si testamentul dupa aceea! Asa zic eu ca e eficient si adecvat !  

    ei, conducatorii care isi vor proprii oameni vaccinati si morti de dragul teoriilor unor eugenisti ca Bill Gates si a celor ca el, sunt papusi de paie si carpe .... corupti si cumparati. 

    eu sunt om adevarat si am forta mult mai mare decat aproape toti oamenii de pe pamant.  

    cine credeti ca va avea dreptate in urmatorii 2 ani?  

    veti fi maturati, scarbe ale pamantului !

    watch and learn!  

    1. Nu te mai animă bucuriile simple, lucrurile mărunte ale vieții? Reclama lu Catzu cu "ce conține vaccinul" nu te-a mișcat chiar cu nimic? Nu tânjești după niciun lucru mărunt care ține de libertățile umane și este dat înapoi de guvern cu lingurița?

      :) apreciez umorul :)

      ce trebuie sa fie, va fi.  

      sti cum ma simt uneori, ma?  

      ca indicatoarele de circulatie :)  

      prin ce spun pot preveni, pot ajuta legat de viitor.  

      dar majoritatea soferilor ma ignora, ma bate vantul, ma bate ploaia :)) ...uneori mai vine un caine si ridica piciorul la mine :))))  

      dar ca indicator rutier continui sa imi fac treaba :)))  

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb