Liderul deputaţilor UDMR: Alianţa PSD-ACD nu reprezintă un pericol pentru coaliţie

Ziarul BURSA #Politică / 13 ianuarie 2011

Liderul deputaţilor UDMR, Olosz Gergely, consideră că alianţa PSD-ACD nu reprezintă un pericol pentru coaliţia de guvernare, deoarece din punct de vedere politic "nu se schimbă nimic". Olosz Gergely a declarat, ieri, în cadrul unei conferinţe de presă la Sfântu Gheorghe, că nu vede, în acest moment, ce pericol ar putea însemna, pentru coaliţia de guvernare, alianţa PSD-ACD, având în vedere că, de fapt, "greutatea politică" a partidelor care o vor forma nu s-a modificat.

"Dacă analizăm din punct de vedere politic, nu se schimbă nimic. Oricum, aceste formaţiuni politice au fost în opoziţie", a spus Olosz.

Liderul deputaţilor UDMR a afirmat că aşteaptă din partea opoziţiei să devină constructivă, iar pentru acest aspect ar fi dispus la dialog.

"Eu aştept din partea opoziţiei să fie constructivă şi bineînţeles pentru acest lucru şi noi trebuie să întindem o mână, ceea ce înseamnă că în multe cazuri trebuie să găsim soluţiile şi pentru cei pe care îi reprezintă cei din opoziţie. Din acest punct de vedere, sunt şi am fost deschis tot timpul pentru dialog, dar trebuie să ne urmăm principiile şi eu de principii nu m-aş lăsa niciodată", a spus deputatul.

Olosz şi-a exprimat convingerea că actuala coaliţie de guvernământ trebuie să-şi ducă mandatul până la capăt, ceea ce nu înseamnă, însă, că nu s-ar putea colabora cu o opoziţie constructivă, altfel decât s-a colaborat în ultimul an.

"După cum aţi văzut, mijloacele opoziţiei s-au degradat la discuţii şi la dispute în Parlament, fără să aibă loc analize, lucruri concrete. În interpretarea mea, când opoziţia nu este de acord cu măsurile Guvernului, trebuie să vină cu soluţii, cu alternative şi nu ca prin diferite mijloace, gen regulament, să împiedice activitatea Parlamentului. Eu cu aşa ceva nu pot să fiu de acord", a spus deputatul.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, marţi seară, după o nouă dis-cuţie cu Crin Antonescu şi Daniel Constantin, că alianţa PSD-ACD se va putea încheia înainte de luna martie.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

13 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9737
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4826
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2884
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8899
Gram de aur (XAU)Gram de aur370.5328

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb