Litoralulromanesc.ro lansează campania "Mare pentru cei mici"

F.D.
Miscellanea / 28 mai

Litoralulromanesc.ro lansează campania "Mare pentru cei mici"

În preajma Zilei Internaţionale a Copiilor, Litoralulromanesc.ro, turoperator pe segmentul vacanţelor la Marea Neagră, lansează campania "Mare pentru cei Mici", prin care acordă copiilor cu vârsta până în 14 ani o serie de facilităţi, de la cazare şi mese gratuite până la acces în parcul de distracţii Jurasica Park Neptun, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

În cazul hotelurilor partenere, campania este valabilă pentru sejururi rezervate şi efectuate până la data de 20 iunie. În ceea ce priveşte intrarea gratuită în parcul cu dinozauri în mărime naturală Jurasica din Neptun, familiile cu copii se vor bucura de această facilitate pe întreg sezonul estival 2024 ca urmare a unui parteneriat dintre Litoralulromanesc.ro şi reprezentanţii parcului. Prin urmare, fiecare rezervare care va include cel puţin un copil cu vârsta până în 14 ani va beneficia de o intrare gratuită în parcul de distracţii.

În campania "Mare pentru cei Mici" s-au înscris hoteluri din Mamaia, Mamaia Nord, Eforie Nord, Venus, Jupiter, Saturn, Neptun-Olimp şi Costineşti. Dintre acestea, aproape 20 de unităţi oferă cazare gratuită copiilor cu vârsta până în 12 ani, iar un hotel a extins limita de vârstă la 14 ani. Alte zeci de unităţi oferă extra-discount-uri familiilor cu copii sau pun la dispoziţia celor mici diverse facilităţi şi servicii create pentru ei precum pat suplimentar gratuit, mese gratuite, piscine pentru copii, meniuri speciale etc.

"Litoralul românesc este şi trebuie să fie şi al copiilor. Prin toate aceste acţiuni, în care reuşim să angrenăm multe hoteluri partenere, dorim să arătăm o dată în plus că Marea Neagră este un loc în care şi familiile cu copii găsesc servicii de calitate în care pot avea încredere, la un raport calitate-preţ foarte bun. Ştim cât de mult contează pentru părinţi să le poată oferi tot ce-i mai bun copiilor lor, ale căror nevoi primează în alegerea destinaţiei de vacanţă, hotelului, tipului de pachet. Am conceput programul Mare pentru cei Mici pentru a veni în întâmpinarea nevoilor lor, dar e important să subliniem faptul că şi în afara acestei campanii tot mai multe hoteluri de pe litoral sunt orientate spre a satisface cerinţele acestei categorii importante de turişti", afirmă Ionuţ Nedea, CEO Litoralulromanesc.ro.

Tot în spiritul Zilei Internaţionale a Copiilor, Litoralulromanesc.ro continuă tradiţia de a oferi copiilor din medii defavorizate şansa de a se bucura de o vacanţă la mare. Astfel, şi anul acesta, peste 170 de copii şi tineri din centrele organizaţiei neguvernamentale SOS Satele Copiilor vor beneficia de o vacanţă gratuită pe litoral, pentru unii dintre ei fiind prima întâlnire cu marea. Însoţiţi de supraveghetori, copiii, care provin din comunităţi vulnerabile, vor petrece câteva zile în staţiunea Eforie Nord. Aceştia vor fi cazaţi în serii, în luna iunie, la hotelurile din cadrul complexului Steaua de Mare Eforie Nord, unde vor beneficia de pachete complete de servicii, respectiv cazare, toate mesele şi acces la plajă şi la facilităţile unităţilor de cazare.

"Din păcate, în România sunt copii care nu îşi permit să meargă în vacanţă şi care nu au văzut niciodată marea. Prin colaborarea pe care o avem de câţiva ani cu SOS Satele Copiilor, încercăm să schimbăm această realitate tristă măcar pentru beneficiarii centrelor coordonate de asociaţie, pe care îi aşteptăm şi anul acesta să se bucure de întâlnirea cu Marea Neagră", adaugă reprezentantul Litoralulromanesc.ro.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb