LIVE TEXT: George Simion se căsătoreşte şi aşteaptă 10.000 de participanţi la serbarea câmpenească

G.D.
Miscellanea / 27 august 2022

George Simion se căsătoreşte şi aşteaptă 10.000 de participanţi la serbarea câmpenească

Actualizare Iulian Bulai îi transmite 10 sfaturi lui George Simion, după ce liderul AUR s-a căsătorit

Deputatul USR Iulian Bulai i-a urat "casă de piatră" liderului AUR George Simion, care s-a căsătorit religios la Oveselu, judeţul Vâlcea, în faţa a mii de oameni. El i-a transmis acestuia şi 10 sfaturi, cum ar fi să nu îşi bată soţia, să îşi crească viitorii copii fără violenţă, să îşi strângă şosetele aruncate aiurea prin casă şi să cunoască limita dintre viaţa de familie şi activitatea politică, regulă pe care, în opinia sa, Simion deja a încălcat-o, informează News.ro.

"Casă de piatră, George şi Ilinca! Sfaturi pentru George Simion pentru o căsătorie fericită:

1. Să nu-ţi baţi soţia.

2. Să vă creşteţi copiii fără violenţă.

3. Să faci cina în familie de 3 ori pe săptămână.

4. Să împărţiţi în mod egal sarcinile domestice.

5. Joacă-te cu copiii în fiecare zi.

6. Să vă mutaţi repede la casa voastră.

7. Să accepţi că soţia ta are soluţii şi opinii mai bune decât ale tale.

8. Să faci curat şi să strângi şosetele aruncate aiurea în casă.

9. Să înţelegi că nu eşti proprietarul copiilor tăi, ci doar un vremelnic însoţitor.

10. Să nu te aştepţi ca soţia să te facă fericit, ci să împărtăşiţi unul cu altul din fericirea proprie", a scris Iulian Bulai, astăzi pe Facebook.

Deputatul USR i-a mai transmis liderului AUR caă prima regulă ar trebui să fie să cunoască limita dintre viaţa de familie şi activitatea politică.

"P.S.: Să ştii limita dintre viaţa de familie şi activitatea politică. Aceasta este de fapt prima regulă. Deja ai încălcat-o. Nu e bine deloc. Succes în următorii ani - e mai uşor să previi decât să repari!", a conchis Bulai.

George Simion, în vârstă de 35 de ani, s-a cununat civil, ieri, şi astăzi religios cu Ilinca Munteanu, în vârstă de 24 de ani, în localitatea Oveselu, comuna Măciuca, judeţul Vâlcea, în faţa a mii de oameni. Liderul AUR a pregătit pentru invitaţi plimbări cu baloane cu aer cald, cu calul şi teatru de păpuşi şi seara foc de artificii.

La evenimentul de astăzi a existat şi o ameninţare cu bomba, însă în urma verificărilor pirotehniştilor nu a fost descoperit niciun dispozitiv exploziv.

---

Actualizare Ameninţare cu bomba la nunta lui George Simion

Pirotehnişti, poliţişti şi echipaje ale SRI intervin, astăzi după-amiază, în localitatea Oveselu, comuna Măciuca din judeţul Vâlcea, unde se desfăşoară, la momentul transmiterii acestei ştiri, cununia religioasă a lui George Simion cu Ilinca Munteanu. Intervenţia vine după ce ce o persoană necunoscută a anunţat că o bombă a fost amplasată în perimetrul in care se afla cei veniţi să sărbătorească alături de politician, notează News.ro.

"Astăzi, 27 august a.c., Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vâlcea a fost sesizat cu privire la faptul că, în incinta unui eveniment privat, desfăşurat în localitatea Măciuca, a fost amplasată o bombă. La faţa locului se deplasează poliţiştii din Vâlcea şi pirotehniştii din cadrul Serviciului Român de Informaţii, pentru efectuarea de verificări", a transmis poliţia judeţeană Vâlcea.

Surse din rândul forţelor de intervenţie au confirmat că ameninţarea vizează nunta liderului AUR. Conform acestora, oamenii nu au fost evacuaţi, iar la ora transmiterii acestei ştiri sunt efectuate verificări.

Ieri a avut loc cununia civilă a liderului AUR.

---

Actualizare JOSEF KAPPL, FOST MEMBRU PHOENIX: "Nu asociaţi ceea ce am realizat în anii "70 cu ceea ce face de mulţi ani leaderul acestui grup"

Fostul membru Phoenix Josef Kappl afirmă, după ce liderul trupei, Nicu Covaci, a anunţat că va cânta la sărbătoarea organizată cu ocazia nunţii lui George Simion, că nu trebuie asociat ceea ce membrii Phoenix au realizat în anii "70 cu ceea ce face de mulţi ani încoace "leaderul" acestui grup, sub acelaşi nume. "Mi-e ruşine de ruşinea lui!", spune el, informează News.ro.

"De unde s-a pornit şi unde s-a ajuns!!! De aceea vă rog să nu asociaţi niciodată ceea ce am realizat în anii "70, sub numele Phoenix din convingere, cu ceea ce face de mulţi ani încoace "leaderul" acestui grup, sub acelaşi nume! Mi-e ruşine de ruşinea lui! Dar nu mi-e ruşine, ci sunt mândru de cele realizate atunci! Pentru mine numele Phoenix rămâne în continuare un simbol al rezistenţei şi al năzuinţei spre libertate! Phoenix nu mai există de mulţi ani ca trupă, după ce cei cu adevărata "şiră a spinării" au părăsit grupul. Adio reunire! Cu mine NU!", scrie Kappl pe Facebook, postând o imagine a trupei din anii 70, alături de o fotografie a lui Nicu Covaci.

Nicu Covaci, liderul trupei Phoenix, a confirmat că va concerta astăzi seară la Măciuca, în judeţul Vâlcea, unde are loc nunta liderului AUR, George Simion, evitând însă să spună concret dacă ştie despre ce eveniment este vorba.

"Nu ştiu dacă e nuntă sau înmormântare. Vorbiţi de concertul de mâine (n.r. sâmbătă) seară, nu? E în Vâlcea, undeva, da? Concertăm, după care am plecat din ţară, în Spania. Organizatorii ştiu mai bine ce şi cum. Nu eu semnez, avem organizatori care se ocupă, eu vin din Spania să cânt. Am auzit că sunt 10 mii de oameni, eu mă bucur, pentru ei cânt, pentru poporul ăsta, pentru publicul nostru. De aia vin aici, să cânt", a transmis Covaci, conform G4Media.

Într-o declaraţie pentru Libertatea, Nicu Covaci a precizat că a încheiat un contract cu o fundaţie, pentru un concert.

"Eu am încheiat un contract cu o fundaţie pentru un concert în faţa a 10.000 de oameni. Nu cânt la nicio nuntă sau înmormântare, eu cânt în faţa a 10.000 de oameni pe o scenă, undeva, la un festival. Nu ştiu ce nuntă e, eu am încheiat un contract şi cânt, din asta îmi câştig banii", a spus Nicu Covaci pentru Libertatea. Cântăreţul a declarat că nu ştie dacă a vorbit cu George Simion, el vorbind cu "un domn tânăr". A insistat că nu ştia că în acelaşi timp are loc şi o nuntă.

---

Liderul AUR George Simion se căsătoreşte religios astăzi, după ce ieri a avut cununia civilă, cu Ilinca Munteanu. Ceremonia are loc în satul Oveselu, comuna Măciuca, judeţul Vâlcea. Aproximativ 10.000 de nuntaşi sunt aşteptaţi la petrecerea câmpenească organizată cu ocazia căsătoriei liderului AUR, accesul urmând să fie făcut pe bază de brăţară, similar cu intrarea la un festival. Brăţările sunt inscripţionate cu motive tradiţionale pe care scrie Ilinca şi George Simion şi cu mesajul "Uniţi din iubire", notează News.ro.

"Astăzi am făcut formalităţile cerute de stat, iar mâine este ziua cea mai importantă în care promitem să fim împreună până când moartea ne va despărţi. Vă aşteptăm începând cu ora 10 să ne bucurăm împreună", a scris George Simion, ieri pe Facebook.

Printre cei prezenţi la evenimentul de ieri a fost şi jurnalistul Dan Diaconescu.

Pe lângă artişti celebri din toate colţurile ţării - Theo Rose, Sofia Vicoveanca, Plăieşii, Surorile Osoianu, Sava Negrean Brudaşcu şi alţii, la eveniment va fi şi muzică folk şi rock, cum ar fi trupa Pheonix, Adrian Naidin şi a Maria Gheorghiu.

Copiii vor avea activităţi dedicate, cu teatru de păpuşi, ateliere de călărie, de desen şi grafitti, sculptură. De asemenea, un balon de aer cald şi o demonstraţie ecvestră precum şi daci şi romani vor întregi activităţile.

Programul nunţii este următorul:

SÂMBĂTĂ, 27 AUGUST

07.00 - sosirea participanţilor

10.00 briefing operativ cu şefii echipelor de producţie media. Locaţia este în centrul de presă, situat visavis de terenul pe care se desfăşoară evenimentul.

Participă: departamentul de comunicare AUR (George Orbean - coordonator, Cristian Acatrinei - director birou de presă, Adriana Augustin - booking)

12.00 - Cununia religioasă. Locaţia este în bisericuţa de lemn construită lângă Pensiunea Forest Retreat and Spa

. Transmisiune live, feed-ul AUR.

14.00 - începerea spectacolului. Locaţia este scena principală a evenimentului pe terenul de lângă Pensiunea Forest Retreat and Spa

23.00 - Focul de artificii. Locaţia este lângă scena principală.

ATRACŢII ŞI EVENIMENTE

- Plimbări cu balonul cu aer cald. Invitaţii pot face plimbări contra-cost cu un balon andocat în vecinătatea scenei principale.

- Corturi cu tematică folclorică amenajate de meseriaşi din mai multe zone ale ţării. Acestea sunt vizibile în mai multe locaţii din vecinătatea cîmpului

- Demonstratie de echitaţie şi plimbări cu calul (pentru copii). Locaţia este manejul de pe terasele Pensiunii

- Teatru de păpuşi pentru copii. Scena este amenajată în imediata vecinătate a terenului unde se desfăşoară petrecerea.

GRĂTAR ŞI MÂNCARE LA CEAUN

Mâncarea şi băutura sunt oferite participanţilor în zona special amenajată pe terenul unde se desfăşoară evenimentul. Invitaţii vor putea savura tocană de vânat preparată într-un ceaun de nouă tone, grătar de berbecuţ şi porc, mititei. Berea şi vinul (alb şi roşu) vor fi oferite la pahar în aceeaşi zonă unde se serveşte şi mâncarea.

ACCES

Accesul se face doar în zonele special marcate şi este posibil doar cu prezentarea brăţării oferite de organizatori. Invitaţii care nu au intrat încă în posesia brăţărilor le vor putea lua de la membrii echipei de acces pe baza unui act de identitate. Recomandarea organizatorilor este ca oamenii să îşi procure din timp brăţările de acces pentru evitarea aglomeraţiei.

PARCARE

Mai multe parcări au fost amenajate în zonă şi în locaţii aflate în vecinătatea localităţii. Acestea sunt marcate special. Organizatorii îndeamnă participanţii veniţi cu maşinile din alte zone să acceseze parcările din locaţiile indicate pe site-ul georgesimion.ro şi să folosească autocarele puse evenimentului pentru a ajunge în locaţie.

PARCARE PENTRU PRESĂ

În perimetrul de siguranţă al evenimentului nu se parchează nicio maşină, cu excepţia vehiculelor utilitare (transport marfă şi logistică, care de reportaj tv, utilitare de suport tehnic). Pentru presă este disponibil un sector din parcarea amenajată la Stadionul din localitate.

George Simion a precizat, miercuri, că 12.000 euro a costat până acum evenimentul, bani care, susţine liderul AUR provind din donaţii sau sunt cadou de la naşi. El a explicat a cumpărat o varietate mare de legume pe care spune că a cheltuit 7.000 de lei. El a mai spus că va fi, la nunta sa un ceaun de două tone de vânat în care vor intra şi legumele.

"Va fi cel mai mare ceaun de până acum. Avem mămăliguţă cu brânză şi mămăliguţă cu sarmale şi grătare. Tort era imposibil să fac pentru 10.000 de oameni că după aia apăreau divergente. Aşa că avem mere de la Voineşti, din Dâmboviţa şi de la Rădăşeni din Fălticeni şi avem pepeni de la Amara, din Ialomiţa", a declarat George Simion, miercuri la Antena 3.

Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie, alături de ÎPS Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, vor oficia slujba de cununie a lui George Simion cu Ilinca Munteanu.

Încă din 11 iunie, George Simion, în vârstă de 35 de ani, a invitat, printr-un mesaj video postat pe Facebook, populaţia României să partice la nunta sa cu Ilinca Munteanu, în vârstă de 24 ce ani. Condiţia pe care a pus-o liderul AUR a fost ca participanţii să fie îmbrăcat în ie traditională românească.

Opinia Cititorului ( 20 )

  1. un nou faraon.

    daca-i asa grozav covaci asta cu spania lui de ce nu face bani acolo si tot vine aici ?

    Teodosie il cununa............

    1. Asa trebuie. La nuntile de romani sa faca slujbe preoti care iubesc poporul si tara nu uni popi care sunt iude. vad ca niste descreierati,pusi de niste politicieni,ameninta nuntasii cu bombe.Domnule Simion,nu luati in seama amenintarile unor TRADATORI de NEAM si TARA. Politia,are obligatia sa il identifice pe acel idiot care sperie lumea.!

      Vezi ca nu se pune virgula intre subiect si predicat.

      Vezi ca lgbt nu are ce cauta la subiectul asta , nici la predicat.

      Simion este cel mai caraghios demagog posibil

    Un caraghios populist care e inconjurat de alti caraghiosi. Cum poti sa faci exact acelasi lucruri pe care le-a facut codreanu si dupa aia sa te consideri discriminat ca lumea iti zice legionar....

    1. Aberezi. E o nuntă tradițional românească, câmpenească în straie populare.

      Păcat pentru tine că ești probabil obișnuit cu nunți în care se stă lipit de scaun, se măcâncă și se bea 8 ore, unde pute tot ceea ce-i românesc ca atare meniul e ticsit cu tot felul de fandoseli importate, în care nunta e făcută pentru a strânge $$$, în care mireasa vine musai cu BMW și-n care oamenii dansează singuri pentru că sunt incapabili să danseze în 2. 

      Pe lângă ce-am spus mai sus, e de menționat că Simion a achiziționat, din ceea ce spune, mâncare exclusiv produsă în România. Nu din Franța, UK, Germania sau Japonia, sprijinindu-i pe alții ci din România, sprijinind producătorul autohton!

      si ce-ai vrea sa nu mai purtam pantofi pentru ca a purtat ZELEA CODREANU ?

      Sunteti in eroare! NU, NU, nu a achizitionat ci a cerut donatii!

      Donatii in alimente! 

      Vedeti ce scrie in fanatik si alte publicatii despre donatiile pe care le-a cerut onor parlamentarul si PRESEDINTELE de partid pentru.....PROPRIA nunta! 

      Hai sictir! 

      Presedintele asta NU a facut nimic la viata lui! NU are o meserie! NU are experienta profesionala!  

      E bun doar de gura!  

      In al doilea rand, daca privesti oamenii cu care s=a inconjurat observi ca sunt aceeasi care cantau osanale PSDului (vezi Turcersu, Teodosie, etc etc) 

      Trist!  

      Analfabeti functional majoritatea suporterilor aBur!

      Desigur, vad ca tu stii exact cum se poarta unii si altii. De ce crezi ca mi-ar place circul in orce forma ar venii el, pentru ca ai asta este o firma de circ

      multor cocalari care isi dau cu parerea despre o nunta autentic romaneasca le spun doar atat Mai SLUGI ale strainilor deca nu va plac traditiile noastre stramosesti,MARS la LGTBGistii din occident si datile nevestele si copii la produs stricaciunilor la care va inchinati.Cu banii castigati,puteti sa va achizitionati vreun harb de mercedes,cu care sa veniti prin romania sa le aratati romanilor ce bine o duceti voi pe la stapanii vostri. Cu astfel de specimene,romania nu mai are nici un viitor si atunci cand nu o sa mai fie batranii de azi care au facut din romania o tara bogata si frumoasa ca sa aveti voi ce sa le vindeti strainilor,romania in 40=590 de ani o sa dispara iar voi o sa ingrosati, randurile rebuturilor umane occidentale.

      Până una alta Simion își donează 90% din salariu lună de lună diferitelor cauze.

      În mod cert a făcut mai multe decât mine (raportat la venit). Probabil mai mult și decât dv, dacă e să deduc din modul în care vă exprimați vis-a-vis de alții ... 

      Cât despre "experiența profesională" mă apucă râsul.

      Lasă că Virgil Popescu, Plăvanul, Ciucă, Cioloș, Ciolacu, senilul Bideu sau Kamala Harris care nu-i stare să spună o frază coerentă au experiență prost-fesională. Îmi și aduc aminte de analfabetismul economic sau ticăloșia unora de mai sus care explicau, când Dragnea plafona prețul la curent, la producător (250 lei/MWh) că e scump. Ticăloșii de mai sus l-au liberalizat iar de la 250 lei/MWh s-a vândut zilele trecute cu 3461 lei/MWh. De 13 ori mai mare !!! Prostfesioniști sau trădători, ce zici? 

    Să fie într-un ceas bun! Casă de piatră!

    Neplăcut totuși să observi răutatea omenească: amenințarea cu bomba la o nuntă... Cât creier lipsă, câtă frustrare și câtă prostie poate să fie în capul unui om care lansează o amenințare falsă la o nuntă?? 

    Nu prea înțeleg frustrarea lui Joji Kappl. Fiecare e liber să facă ceea ce dorește inclusiv Covaci.

    Cunosc contrele dintre Covaci și Kappl și polițele pe care fiecare dorește să i le plătească celuilalt. Însă până una alta și Kappl a cântat pe la zilele orașului X, Y și Z. Plătit din bani publici. Și nu-i nimic rău în asta. Neplăcută e ipocrizia. Măcar pe Covaci îl plătește Simion din darul de nuntă, nu din bani publici sau din banii partidului (tot bani publici). Alții își iau BMW sau bagă avans pentru cloacă din banii de nuntă. 

    Nu prea au rusine moldovenii astia, se cam dau in stamba (bulai si simion). Un pic de retinere?

    Până ieri trebuia să ai în casă iodura să te aperi de " patriotismele atomice " ale patriotului Putin !

    De acum trebuie să ai și rudotel că sa-l înțelegi mai bine pe patriotul Simion de la Maciuca! 

    Băi ce patriot modest: cere doar brânză, berbecuti, ardei,roșii! 

    Păi patriotul Iliescu a cerut si a primit casă de la stat,Păunescu casă de la stat,Vadim Tudor casă de la stat,Becali terenurile Armatei,Turcescu donații pentru televiziune proprie,Dan Diaconescu a vrut Oltchimul!

    Pot da sute de exemple De " invartiti " cu ifose de patrioți! 

    1. Aaahh, l-am uitat pe patriotul Năstase " 7 case" dar el nu le-a cerut/ primit ci le-a luat!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb