Liviu Dragnea, audiat la DNA

Mina Irina
Anticorupţie / 13 iunie 2016

Liviu Dragnea, audiat la DNA

Actualizare 10:50

Liviu Dragnea a ieşit din sediul DNA: "Am toate şansele să rămân liber până la alegerile parlamentare, chiar şi într-un ritm foarte alert". Dragnea a spus că a fost citat pentru a fi înştiinţat că este inclupat în acest dosar.

(M.I.)

----------

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a sosit astăzi dimineaţă la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie unde a fost citat în dosarul fostei sale soţii, în care este şi el urmărit penal pentru instigare la abuz în serviciu şi instigare la fals intelectual.

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a fost pus sub urmărire penală de procurorii DNA în data de 6 aprilie pentru instigare la abuz în serviciu, dacă funcţionarul public a obţinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit, în formă continuată şi instigare la fals intelectual, în formă continuată, într-un nou dosar, cel în care şi fosta sa soţie, Bombonica Prodana, este urmărită penal pentru abuz în serviciu, potrivit unui comunicat al Direcţiei Naţionale Anticorupţie. Dosarul vizează fapte din perioada 2006-2012, când Liviu Dragnea era preşedintele Consiliului Judeţean Teleorman.

Bombonica Prodana, fosta soţie a lui Liviu Dragnea, este urmarită penal de procurorii DNA pentru abuz în serviciu dacă funcţionarul public a obţinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit. Fapta ar fi fost comisă în calitate de coordonator al Complexului de servicii destinate copilului şi familiei şi şef serviciu Secretariat din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Teleorman, potrivit DNA.

La sosirea la sediul DNA, liderul PSD nu a dorit să facă declaraţii. "Nu vreţi să vorbim la ieşire", le-a spus el jurnaliştilor prezenţi. Întrebat dacă şi-a început săptămâna la DNA, Dragnea a replicat: ''E un cadou pentru cineva''.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb