Luare de ostatici la un post de radio olandez

A.I.
Internaţional / 17 august 2017

(Sursa foto: Wikipedia)

(Sursa foto: Wikipedia)

Actualizare 11:30 Bărbatul care a luat ostatică o femeie la un post de radio din Olanda a fost arestat

Bărbatul care a luat ostatică o femeie la postul de radio 3FM din Hilversum, la sud-vest de Amsterdam, a fost arestat, relatează Daily Mail, citat de News.ro.

În jurul orei locale 7 (8 ora României), bărbatul ar fi forţat intrarea în birourile 3FM Radio. El a ameninţat o angajată din faţa clădirii şi a ţinut-o ostatică timp de peste o oră, precizează sursa citată.

Poliţia olandeză a închis zona şi ar fi găsit în apropiere o geantă abandonată, cu un cuţit. În jurul orei locale 8.30 (9.30 ora României), autorităţile au anunţat că agresorul a fost reţinut, iar ostatica a fost eliberată şi se află în îngrijirea paramedicilor. Postul de radio a continuat să transmită, însă dintr-un alt sediu, scrie agenţia de presă.

Incidentul vine după ce unul dintre cei mai populari DJ de la postul de radio şi-a dat demisia miercuri, după 19 ani. Nu este clar dacă cele două evenimente au vreo legătură, potrivit sursei citate.

Poliţia a demarat o anchetă.

Ansamblul Hilversum găzduieşte numeroase instituţii media olandeze şi este păzit strict de ani de zile, după ce politicianul populist olandez Pim Firtuyn a fost împuşcat în parcarea de acolo, în 2002.

(A.I.)

---

O femeie a fost luată ostatică de un bărbat înarmat la un post de radio olandez, anunţă presa locală citată de Daily Mail.

Bărbatul ar fi forţat intrarea în birourile 3FM Radio din Hilversum, la sud-vest de Amsterdam, după ce a ameninţat o angajată din faţa clădirii, transmite News.ro.

Poliţia olandeză a închis zona şi ar fi găsit în apropiere o geantă abandonată, cu un cuţit. "Încercăm să detensionăm situaţia cu un negociator", a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei, scrie sursa citată.

Postul de radio continuă să transmită, însă dintr-un alt sediu.Incidentul vine după ce unul dintre cei mai populari DJ de la postul de radio şi-a dat demisia miercuri, după 19 ani. Ansamblul Hilversum găzduieşte numeroase instituţii media olandeze şi este păzit strict de ani de zile, după ce politicianul populist olandez Pim Firtuyn a fost împuşcat în parcarea de acolo, în 2002, precizează agenţia de presă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb