LUCIAN BODE, CONGRES PNL: ''Avem doi ani să coagulăm dreapta şi să ne pregătim pentru lupta electorală''

G.U.
Politică / 10 aprilie 2022

Lucian Bode (Sursă foto: Facebook)

Lucian Bode (Sursă foto: Facebook)

Prim-vicepreşedintele PNL Lucian Bode a declarat că partidele care compun actuala Coaliţie de guvernare trebuie să aibă obiective comune, însă Partidul Naţional Liberal are misiunea ca în următorii doi ani să coaguleze forţele politice de dreapta pentru a se pregăti de "lupta electorală", conform Agerpres.

În cadrul Congresului extraordinar al PNL desfăşurat la Palatul Parlamentului, Lucian Bode a precizat că PNL este parte a unei Coaliţii de guvernare, iar forţele politice ale acestei alianţe trebuie să aibă obiective comune.

"Suntem parte a unei Coaliţii de guvernare, statut care ne responsabilizează enorm. În democraţiile moderne, guvernare se face şi în cadrul coaliţiilor şi de fiecare dată succesul lor depinde de implicare, seriozitate şi pricepere. Forţele politice care compun Coaliţia trebuie să aibă obiective comune, prin care să pună în centrul preocupărilor interesul cetăţeanului şi al ţării. Suntem credibili în măsura în care nu ne abatem de la aceste principii şi spunem mereu adevărul românilor", a arătat Bode.

Lucian Bode a subliniat că obiectivul partidului în următorii doi ani este coagularea forţelor de dreapta pentru a pregăti lupta electorală.

"Pentru a fi învingători, mai avem ceva de realizat. Mobilizarea activului de partid. Îl vom avea capacitat maxim atunci când devine parte a deciziei, când este consultat şi respectat. (...) Pe lângă buna guvernare în Coaliţie, PNL mai are o misiune. Avem doi ani în care să coagulăm dreapta, să aducem lângă noi toate forţele politice care cred în valorile dreptei şi să ne pregătim pentru lupta electorală. Cu fiecare membru PNL, putem să ducem partidul pe primul loc în preferinţele românilor. Trebuie însă să facem câţiva paşi obligatorii. Partidul trebuie să devină mai dinamic, atât în dialogul şi dezbaterea internă, în elaborarea de politici publice, cât şi în promovarea meritocraţiei şi performanţei. Avem nevoie de mai multă coerenţă şi cred că este momentul ca toţi să înţelegem că dezbaterea şi deciziile luate în forurile statutare ale partidului înseamnă muncă şi disciplină", a mai declarat Lucian Bode.

Opinia Cititorului ( 8 )

  1. A-ți mințit.

    Nu a-ți facut nimic cu restructurarea bugetarilor, pensiile speciale și intervenția anticonstitutionala de la 10 augustl. 

    Coabitati populist cu PSD. 

    Prosti ne credeti.

    A-ți pierdut nucleul dur al PNL 

    1. Se scrie ați, nu a-ți. Să înțeleg că faceți parte din acel nucleu? Înainte de a solicita intempestiv restructurările bugetarilor poate e cazul să vă restructurați cunoștințele de limba română. Zic...

      N-au pierdut niciodată legătura cu nucleul dur al PNL, acesta fiind un amalgam de oportuniști, băsiști și yesmeni cum rar s-a întâlnit. Acest nucleu este deci sublim de bine reprezentat de către PNL. Cel mult au pierdut legătura cu tembelii care s-au uitat în gura lor și le-au păpat pe nemestecate toată retorica lor electorală de doi bani.  

      grav ! poporul a dus-o prost cu voi , hotii hotilor.

      Lasati o tara imprumutata pe 50 ani de Citu, afaceri murdare cu Orban , Arahat, Citu..

      Ce mai vreti sa reveniti? 

    Slugoiule adormit, tu confunzi ideologia de dreapta cu faptul ca voi, PNLeprele furati mai mereu cu mana dreapta, fara sa fiti prinsi!

    1. " avem 2 ani sa ne-o coagulam"

    Pedeliciul asta se uita la dreapta ca sa fure cu stanga! De-acum e deschisa calea spre refacerea manunchiului de trandafiri fesenist, pesedelicii cu pedelimbricii! Doar ca manipulacii astia ordinari uita ca romanii au avut liberalismul economic (nu libertinismul desantat) in sange dintotdeauna, prezent si intr-o forma exacerbata de "ce-i al meu e doar al meu" si-o exagerare cu "nu-i treaba mea ce nu se intampla in ograda mea"! Oricum, prefer mentalitatea neaosa romaneasca, oricand si in orice conditii, daca e opusa ideologiei marxiste, egalitariste, fara discernamant intre cine poate si vrea si cine e puturos si asteapta para malaiata! Fesenistii, din orice tabara ar fi, sunt tot un fel de prim-secretari PCR, cu privilegii nemasurate si cu pretentii ipocrite de "om dintre oaneni".

    PSD e de dreapta? Sau ce coagulati voi acolo?

    1. E de centru, ca de stanga precis nu e.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb