Ludovic Orban îşi continuă campania electorală cu semnele Alianţei

Romana Puiuleţ
Ziarul BURSA #Politică / 1 februarie 2005

Candidatul desemnat de PNL pentru Primăria Capitalei, Ludovic Orban, îşi face campanie electorală în continuare, ignorînd avertismentele primite, în acest sens, de la colegii săi de Alianţă. Astfel, în Sectorul 6 al Bucureştiului, pe geamurile sediului PNL din Drumul Taberei, tronează un afiş cu Ludovic Orban, alături de inscripţia "Primar general". Nici măcar zăpada ce a pus stăpînire pe Capitală în ultimele zile nu pare să-l sperie pe actualul viceprimar. Şi-a luat lopata în spate şi, în toiul nopţii de duminică spre luni, a plecat pe drumurile din Bucureşti, ca să pună umărul pentru binele comunităţii. "Întîmplător", însă, la operaţiune au fost prezenţi şi cîţiva jurnalişti, ca să imortalizeze momentul.

Ludovic Orban ne-a declarat că nu are habar despre afişele din Drumul Taberei. Domnia sa a ţinut să precizeze că "s-a cuminţit", după discuţia avută săptămîna trecută cu şefii Alianţei.

"Pînă în 15 februarie, cînd va fi desemnat candidatul, nu voi mai folosi sigla Alianţei D.A. Nu ştiam că sînt poze cu mine în sediul din Drumul Taberei. Nici măcar nu am pozat. Şi apoi, fotografiile sînt lipite pe geamul sediului", a adaugat domnul Orban, în apărarea sa.

Pe de altă parte, primarul interimar al Capitalei, Răzvan Murgeanu, ne-a spus, referindu-se la procesul de deszăpezire din Bucureşti, că domnia sa şi viceprimarul fac parte din acelaşi comandament. "Acesta este un gest pe care îl faci cu bună credinţă sau nu. Ar fi regretabil dacă Ludovic Orban s-ar folosi de acest moment pentru a-şi promova o anumită imagine", a afirmat domnia sa.

Reamintim că Alianţa PNL-PD a decis, prin protocol, că va desemna un singur candidat pentru Primăria Capitalei. La sfîrşitul săptămînii trecute, reprezentanţii Alianţei au solicitat chiar un sondaj în urma căruia să stabilească cine va fi candidatul cu cele mai multe şanse pentru funcţia de primar al Capitalei. Candidatul desemnat de Partidul Democrat este Adriean Videanu, actual ministru de stat. Ludovic Orban, candidatul PNL, a fost acuzat, săptămîna trecută, că foloseşte însemnele electorale ale Alianţei D.A., fără să aibă vreo autorizaţie în acest sens. Mai mult decît atît, nici un candidat nu are voie să-şi promoveze imaginea înainte de campania electorală.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb