LUDOVIC ORBAN: "Mi s-a părut că Vlad Voiculescu trece în băncile opoziţiei, alături de AUR şi PSD"

S.B.
Politică / 17 aprilie 2021

"Mi s-a părut că Vlad Voiculescu trece în băncile opoziţiei, alături de AUR şi PSD"

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, referitor la afirmaţiile făcute de fostul ministru al Sănătăţii Vlad Voiculescu privind raportarea deceselor de COVID, că acesta nu a adus argumente şi nu are nicio bază pentru cele declarate, potrivit news.ro.

"Bate câmpii. (...) Ai fost ministru patru luni şi să te trezeşti că... n-a dat niciun exemplu concret", a afirmat Orban. "Prin declaraţiile de ieri fostul ministru al Sănătăţii mi s-a părut că trece în băncile opoziţiei, alături de AUR şi PSD, dând apă la moară la toate aserţiunile fără niciun fundament, toate minciunile şi dezinformările", a adăugat el.

Întrebat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă susţinută în Maramureş, cum comentează afirmaţiile fostului ministu al Sănătăţii conform cărora decesele COVID nu sunt raportate corect, Orban a replicat: "Bate câmpii. E un sistem de... nici nu pot să intru pe asemenea, cum să spui aşa ceva? Ai fost ministru patru luni şi să te trezeşti că... n-a dat niciun exemplu concret".

"Prin declaraţiile de ieri fostul ministru al Sănătăţii mi s-a părut că trece în băncile opoziţiei, alături de AUR şi PSD, dând apă la moară la toate aserţiunile fără niciun fundament, toate minciunile şi dezinformările care au apărut de-a lungul timpul privitoare la acest subiect. E o aberaţie, n-are niciun fel de bază i de altfel nu a prezentat niciun fel de argument pe tema asta", a susţinut Orban.

Vlad Voiculescu a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că există diferenţe fundamentale între decesele raportate de COVID şi cele reale.

"Avem un ministru interimar al Sănătăţii care nu ştiu cât timp are, dar sunt câteva lucruri la care lucram, respectiv le investigam. O să-l rog pe domnul ministru interimar, care ocupă de asemenea funcţia de prim-ministru, să revadă metodologia făcută sub conducerea PNL anul trecut cu privire la raportarea deceselor din spitale COVID-19. Nu aş vrea să arunc cu numere pentru că nu am reuşit să documentăm acest lucru, dar investigaţia noastră ne arată că există diferenţe fundamentale între numerele raportate şi cele reale", a afirmat Voiculescu.

Fostul ministru al Sănătăţii Vlad Voiculescu afirma, vineri seară, referitor la raportarea deceselor de coronavirus, că nu se cunoaşte adevărata amplitudine a diferenţelor între cifre, dar, comparând doar la nivelul unui spital, au rezultat "diferenţe semnificative". Voiculescu atrage atenţia că nu s-a referit la "morţi acunşi".

Opinia Cititorului ( 7 )

  1. Sica ai belit-o pentru ca te-ai luat de Vlad/Omul.

    1. Voiculescu dă tot din casă de zici ca el și cu partidul său sunt tămâia din cădelniță.

      Mai bine sa se faca o biserica cu mecla lu' Omu' la care sa vina sa se inchine enoriasii plusr

    Ce să spui despre Voiculescu?

    E contra vechii clase politice dar are rude securisti notorii  

    Vorbește că orice PLUSist de competențe dar nu ne arată diploma de absolvire a facultății  

    Se laudă că a lucrat la mari bănci austriece dar parcă nu avea bani .A lucrat aproape gratuit ? 

    Are o viață amoroasă de " fluture" desi are o vârstă!  

    I-a iubit pe bucureșteni de genul trambulină. Dacă a putut urca mai sus a făcut-o fără regrete! 

    Se joacă cu numaratul morților de parca-i nebun .Cum își poate imagina că " dispar" morții? Cum poate să nu știe că morții sunt bagati în saci?

    Ăsta nu trebuie băgat în seamă...Sa se spele Ciolos pe cap cu el ! 

    1. Mai bine sa se stearga la fund cu el.

    Voiculescu nu avea calificarea sau pregătirea necesara pentru a putea fi numit în funcția de ministru al sănătății. Asa ca domnul Orban și Catu sa nu mai comenteze pentru ca ei sunt adevărații vinovați pentru morții din spitale și incompetenta ministrului și ar trebui sa meargă la pușcărie pentru morții din spitale.

    Si uite asa USR-PLUS a ajuns carpa PNL-ului.Nu vor pleca de la guvernare ca le place ciolanul, iar dupa acesti 4 ani de guvernare vor disparea. Barna declara sforaitor ca nu vor merge la sedinta de guvern, dar cum sa lase ciolanul, hopa la sedinta de guvern cu Catu in frunte, caruia i-au retras sprijinul. Asa ca stati linistiti nimeni nu renunta la ciolan, doar declaratii sforaitoare.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb