LUDOVIC ORBAN: "Nici eu, nici premierul, nu susţinem creşterea alocaţiilor de la 1 iulie"

S.B.
Miscellanea / 3 iunie 2021

"Nici eu, nici premierul, nu susţinem creşterea alocaţiilor de la 1 iulie"

Preşedintele Camerei Deputaţilor Ludovic Orban a anunţat că este posibil ca în prima şedinţă a coaliţiei de guvernare să fie discutată situaţia alocaţiilor pentru copii. Liderul PNL a mai spus că atât el, cât şi premierul Florin Cîţu nu susţin o creştere a acestora de la 1 iulie, informează news.ro.

"Cu siguranţă, chiar săptămâna asta ar fi trebuit (luată o decizie - n.r.), dar a apărut prezentarea publică a PNRR şi nu am mai ţinut şedinţa coaliţiei. Probabil, la prima şedinţă a coaliţiei vom discuta. Punctul nostru de vedere l-am exprimat, atât premierul Cîţu, cât şi eu, şi anume că susţinem formula care a fost adoptată în Senat. Acolo este OUG, este o lege de adoptare a OUG care a suferit un amendament în Senat şi, din punctul nostru de vedere, susţinem amendamentul în Senat, să nu existe creşterea de la 1 iulie. De altfel, am şi anunţat public că aceasta va fi poziţia noastră", a declarat Ludovic Orban, întrebat joi la Parlament despre decizia în privinţa reexaminării, la cererea preşedintelui KlausIohannis, a proiectului de lege privind creşterea alocaţiilor, care este în dezbaterea comisiei pentru muncă a Camerei.

Orban afirmat, pe 24 mai, că nu sunt resurse pentru încă o majorare a alocaţiilor copiilor în acest an.

Pe 30 decembrie 2020, Senatul a adoptat, cu amendamente, OUG 123/2020 care prevede creşterea etapizată a alocaţiilor de stat pentru copii, ca urmare a reexaminării solicitate de şeful statului. Camera Deputaţilor este for decizional.

Opinia Cititorului ( 7 )

  1. CRIMINALILOR ÎN SERIE, SLUGILE GAY LOR DE LA BRUXELLES, SATANIȘTILOR DE CE URITII COPII FETELEILOR, STERPACIUNE LOR, MUIST IILOR, POPONARI LOR, BULANGII LOR, CURIST IILOR. VA DOARE ORIENTARE VOASTRĂ A SODOMEI ȘI HOMOSEXUALI. GHINION. SINGURI ATI ACCEPTAT SA SUGETI PULELORLUNGII GAY LOR DE LA BRUXELLES NUMAI CA SA VA COCOȚAȚI ÎN POZIȚII DE FRUNTE A TARII CARE NU O MERITAȚI. NORMAL PRIN SCLAVIE ȘI PROSTITUȚIE.

    BINE CA LUAȚI BANII DIN ALOCAȚIILE COPIILOR ȘI SA FACEȚI VOI ORGII HOMOSEXUALE SODOMITILOR, GOMORITILOR ȘI SA FIȚI VĂZUȚI BINE DE GAY DE LA BRUXELLES. POATE PUTEȚI DORMI BINE CIND MILIOANE DE COPII SE CULCA FLĂMÂNZI DIN CAUZA VOASTRĂ SATANIȘTILOR, MUIST IILOR, CRIMINALILOR ÎN SERIE.

    Hallo moderatoru'!!!! . Dormi ??????????????????????????????

    Abia aștept să piardă acest rahat cu ochi alegerile din PNL și să dispară din viața politică la lada de gunoi a istoriei (precum Băsescu și Tăriceanu) și să nu mai auzim ce susține și nu susține el, că nu interesează pe nimeni.

    Numa omaneni de rahat în viața politică locală. 

    Muie P. N. L. - USR!

    Guvernul tăia alocațiile copiilor dar menține pensiile speciale. PNL și USR au votat împotriva tăierii pensiilor speciale. Ăștia sunt mai hoți ca PSD. Orban la pușcărie ! A fost făcut scăpat de DNA in dosarul de corupție pentru ca l-a susținut pe Iohanis și PDL dar după pierderea alegerilor nu cred ca mai scăpa. Ar trebui redeschis dosarul penal în care s-a dovedit ca a primit șpagă.

    Nu le mai au de unde fura, au ajuns sa fure de la copiii, le fura alocatiile, le fura gratuitatea transportului. PNL, USR-PLUS si UDMR trebuie sa dispara, dar sa ii ia si pe prietenii lor PSD-ul.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb