LUDOVIC ORBAN: "Românii au glontele de argint cu care pot răpune dracii roşii la vot"

I.M.
Politică / 8 mai 2019

Ludovic Orban

Ludovic Orban

Liderul PNL, Ludovic Orban, le-a spus participanţilor la mitingul electoral de ieri, de la Suceava, că trebuie să fie pregătiţi pentru confruntarea cu un ''adversar pervers'' la alegerile care urmează şi că trebuie ''să răpună dracii roşii'' mergând la vot şi punând ştampila pe săgeata liberală, conform Agerpres.

''Să fim pregătiţi să înfruntăm un adversar pervers, care nu respectă nicio regulă, un adversar care calcă în fiecare zi demnitatea fiecărui român. Să ne luptăm cu un adversar care e capabil de orice pentru a nu pierde puterea. Să le spunem românilor că adevărata putere este în mâna fiecăruia. Că au glontele de argint cu care pot să răpună dracii roşii care îşi bat joc de România. Glontele de argint este ştampila de vot care să fie pusă pe săgeata PNL'', a spus Orban.

El le-a spus celor câteva mii de membri şi simpatizanţi liberali să meargă să stea de vorbă cu oamenii acasă, în pieţe şi în alte locuri publice şi să-i convingă că PNL este opţiunea cea mai bună pentru ca România ''să aibă un destin măreţ'' şi să nu stagneze ca în ultimii 30 de ani, informează Agerpres.

''Trebuie să-i convingem că nu suntem condamnaţi să fim conduşi cozi de topor, de hoţi, de agramaţi funcţionali, de oameni fără frica lui Dumnezeu, de oameni care-şi bat joc de limba română, de România şi de fiecare român, în fiecare zi, că România are dreptul să fie condusă de cei buni, de cei harnici, de cei cinstiţi, de cei care cunosc cu adevărat destinul şi viitorul acestei ţări, de oameni cu carte, cu scaun la cap, cu credinţă în Dumnezeu. (...) Destul au ţinut (n.r.-PSD) România pe loc, de 30 de ani. (...) E vremea ca România să fie condusă de români adevăraţi spre un destin măreţ'', a spus Orban.

Opinia Cititorului ( 11 )

  1. ...

    1. Nu as fi mers la vot pentru ca toti sunt o apa si un pamant insa cand il vad pe gunoiul asta ma convinge sa ma duc la vot si sa votez PSD. Sa ne fereasca cel de sus de o tara unde Orban, Johannis si Bogdan detin toata puterea, inclusiv justitia. Am votat la primul referendum de demitere al lui Basescu in favoarea lui Basescu din scarba fata de Voiculescu si Patriciu care se pusesera in fruntea "ostilor" voi vota pentru PSD din scarba fata de Orban & comp. Prefer democratia.

      Deocamdata cel de sus e plecat in vacanta ,iar in lipsa sa a tunat si s-au adunat toate satanele, leprele si hahalerele ce calca in picioare democratia si utilizeaza justitia pentru salvarea Infractorului de teleorman si a juntei sale, pline de jnapani. Prefer democratia occidentala, nu regim extremist tip orban sau erdogan. Sila, recte scarba de pesedisti !

      Prefer democratia adevarata democratiei voastre de servicii. Stati ca prostii la bariera si baietii destepti va mai pun in frunte cate un Johannis, Rares Bogdan, Sever Muresan . Cand va veti da seama cat de prosti sunteti, ceva se va schmba . Poate.

      Bravo. Demagogie mai penibila ca a PNL nu exista decat la USR.

    Toata campania lor e sa-i dam jos p-astia sa venim noi. Asa si? Daca veniti voi faceti ce? Make Romania great again...de fapt nu again ca...n-a mai fost da cum o faceti? Cu steagu pe umeri? Cu fraze bombastice? Terminati voi autostrada spre Brasov? O sa creasca brazii mai repede? Haidi bre...

    Exprimarile sale(ale lui Orban) nu fac cinste PNL-ului....(ce a mai ramas din el)....

    Ce ma distreaza pe mine lupta asta pentru putere. Pai chiar daca castiga astia, ce drac or sa faca, acuma cand dupa atatea mariri de pensii si salarii pe baza de imprumuturi se aleg doar cu datorii.

    De unde bani sa faca investitii, de unde bani sa mai dea ceva de pomana la prostime?

    De schimbat legile justitiei nu cred ca se apuca, deoarece acuma sunt facute pentru hoti si toti politicienii de aia s-au bagat in politica. Asa ca traiasca hotia si pomana in Romania. 

    1. Foarte gresita aceasta pozitionare, parerea mea.

      In primul rand atunci cind critici ceva trebuie sa vii cu altceva mai bun acceptat de marea majoritate nu doar: jos, penali, hoti .Acestea sunt reperele unor oameni limitati in gindire care nu pot discerne intre bine si rau, care gandesc doar cu facebook in loc de creier si pot sa continui, desii sper ca s-a inteles ideea de baza. 

      Mai cetatene, cu ce "altceva mai bun" ai venit in comentariul tau in afara de a-mi contrazice ideea ca toti politicienii s-au bagat in politica pentru beneficii proprii? Daca ma contrazici inseamna ca esti politician.

    Nu vreau sa jignesc animalul insa boul pare inginer pe langa Orban.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb