Macron şi Scholz îi cer lui Putin să-i elibereze pe cei 2.500 de combatanţi ucraineni luaţi prizonieri la Azovstal

Macron şi Scholz îi cer lui Putin să-i elibereze pe cei 2.500 de combatanţi ucraineni luaţi prizonieri la Azovstal

S.B.
Internaţional #Adevărul - prima victimă / 28 mai 2022

Preşedintele francez Emmanuel Macron şi cancelarul german Olaf Scholz i-au cerut sâmbătă omologului lor rus Vladimir Putin să-i elibereze pe cei 2.500 de combatanţi ucraineni care s-au baricadat în oţelăria Azovstal, la Mariupol, în sudul Ucrainei, luaţi prizonieri de către ruşi, informează news.ro.

"Preşedintele Republicii (franceze Emmanuel Macon) şi cancelarul german (Olaf Scholz) au cerut eliberarea celor aproximativ 2.500 de apărători de la Azovstal, luaţi prizonieri de război de către forţe ruse", anunţă preşedinţia franceză în urma unei discuţii la telefon între cei trei.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. si eu zic la fel!

    Putin ne asculta pe mine si ceilalti 2 la fel si ii elibereaza imediat ca are 3 apeluri,nu 2! 

    PAI , CE CRED EI , CA S-AU INTALNIT ISTETII CU DOBITOCUL ??? ATAT DE INAPOIAT CRED CA ESTE PUTIN ??? DE FAPT , IN NUMELE CUI VORBESC ??? I-A PUS CUMVA , '''''' PITICUL ??? '''''' NU M-AR MIRA DELOC !!! UCRAINIENII AU FACUT SPECTACOL IN TOATA OMENIREA , CU COPILUL ALA RUS , CARE AR FI ARANJAT O ISCOADA AFLATA PE O BICICLETA , SI I-AU HOTARAT '''''' INCHISOARE PE VIATA !!! BUN !!! ACUM , SI RUSII AR TREBUI SA FACA UN PIC DE CERCETARI , SA-I IA FRUMUSEL UNUL CATE UNUL LA INTEROGATORII , SI SA AFLE CARE DINTRE EI A MACELARIT PE CEI 10.000 - 12.000 DE CIVILI RUSOFONI , FEMEI , BATRANI SI COPII IN ANII 2014 - 2015 !!! SIGUR CA , NU SANT NEBUNI LA CAP UCRAINIENII CA SA MARTURISEASCA ASTA , DAR SE POATE AFLA CATI DINTRE EI AU NAVALIT IN DONBASS , ATUNCEA !!! SI EI , AR MERITA DIN PLIN , TOT CEL PUTIN INCHISOARE PE VIATA , STIE FOARTE BINE SI PITICUL , ASTA , DE ACEEA INSISTA ATAT DE MULT , SA FIE FACUTE SCHIMBURI DE PRIZONIERI , TOCMAI CA SA-SI SCAPE SLUJITORII DE LA O EVENTUALA TRAGERE LA RASPUNDERE !!! NU NUMAI ARMATA UCRAINIANA A TRAS ATUNCEA , SI GARDA LOR NATIONALA A TRAS , SI TRUPELE LOR DE SECURITATE AU TRAS , SI SE PARE CA , SI '''''' AZOV ''''' A TRAS ASUPRA CIVILILOR COMPLET NEVINOVATI !!! STIU EI MAI BINE , CE-AU FACUT !!! PITICUL , NU E PROST DELOC , E SMECHER !!! SA VEDEM DACA V-A REUSI SA-SI SALVEZE CIRACII !!!!!!!!!

    1. De unde stiti dumneavoastra ca s-a intamplat asta?Ati asistat la macel?Tot vorbiti asa de zici ca Putin e un mielusel nevinovat!

      La Azovstal au fost luati prizonieri si militari din tarile NATO ceea ce Macron vrea sa ascunda.... Se pare ca sfarsitul este aproape si adevarul este pe la mijloc... Putin stie ce face...

      asa e, asta vor sa ascunda. sunt curios daca ii vor arata, probabil ca da, dupa ce ii storc de informatii

      sa nu ii stoarca si de altceva

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb