MAE recomandă românilor din Japonia să se înscrie în Registrul Unic al Ambasadei Române

F.A
Miscellanea / 17 martie 2011

Ambasada României la Tokyo funcţionează la parametri normali. Cei 4 funcţionari consulari trimişi de către MAE sunt pregătiţi să ofere asistenţa consulară necesară cetăţenilor români aflaţi în Japonia. O parte din personalul Ambasadei, preponderent feminin, se va întoarce temporar în România.

MAE recomandă cetăţenilor români aflaţi în Japonia să se înscrie în Registrul Unic al Ambasadei României în Japonia, astfel încât să fie în permanenţă informaţi în legătură cu posibilităţile de asistenţă consulară şi cu situaţia din zonă. Totodată, MAE recomandă cetăţenilor români care solicită informaţii să transmită toate datele lor de identificare şi detalii cât mai exacte despre persoanele căutate (adresa, e-mail, numere de telefon disponibile etc.) prin Internet, la adresele de e-mail: consular@ambrom.jp; office@ambrom.jp.

Cetăţenii români sau familiile acestora pot contacta Ambasada României la numărul de telefon +81.334.79.03.11 şi celula de criză din cadrul Departamentului Consular al MAE, la numărul de telefon +40.21.319.21.37 sau la adresa de e-mail: drco@mae.ro.

Până în momentul de faţă, Ambasada României la Tokyo şi Departamentul Consular din cadrul MAE au primit un număr de 132 de solicitări de asistenţă consulară şi informaţii.

Până în acest moment nu a fost semnalată prezenţa unor cetăţeni români printre victime. MAE participă la mecanismul european de monitorizare şi informare cu privire la situaţia din Japonia, în scopul de a asigura oportun asistenţa de urgenţă cetăţenilor români înscrişi în listele de evidenţă a misiunilor şi consulatelor României din străinătate.

Cetăţenii români sunt încurajaţi să analizeze dacă prezenţa lor în Japonia se mai impune cu necesitate, iar în caz contrar, sunt sfătuiţi să părăsească această ţară.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

13 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9737
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4826
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2884
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8899
Gram de aur (XAU)Gram de aur370.5328

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb