Mai mulţi cetăţeni străini, depistaţi la Nădlac II

G.D.
Miscellanea / 19 octombrie 2022

Mai mulţi cetăţeni străini, depistaţi la Nădlac II

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II, judeţul Arad, au depistat 52 de cetăţeni, din diferite state, care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, ascunşi în trei ansambluri rutiere, încărcate cu diverse bunuri, conform unui comunicat remis redacţiei. Într-un singur mijloc de transport au fost depistaţi ascunşi, în compartimentul pentru marfă, 40 de cetăţeni din Siria, India, Pakistan şi Bangladesh, care intenţionau să ajungă în ţări din vestul Europei.

Potrivit sursei citate, în data de 19.10.2022, în jurul orei 01:30 la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, un cetăţean turc, aflat la volanul unui ansamblu rutier înmatriculat în Turcia. Acesta transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, metal de la o societate comercială din Turcia pentru o firmă din Polonia.

În urma efectuării controlului amănunţit al mijlocului de transport, au fost descoperiţi, în compartimentul marfă, 40 de cetăţeni din Bangladesh, Siria, Pakistan şi India.

De asemenea, tot la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, poliţiştii de frontieră arădeni au efectuat controlul amănunţit al unui ansamblu rutier, condus de un cetăţean român. Conform documentelor de însoţire a mărfii, acesta transporta huse auto, pe ruta România - Slovacia.

Cu ocazia verificărilor, poliţiştii de frontieră au descoperit, ascunse printre marfa transportată, cinci persoane. La cercetări, colegii noştri au stabilit că cei în cauză sunt cetăţeni din Pakistan şi Afganistan, cu vârste cuprinse între 20 şi 49 de ani.

Alt caz a fost înregistrat la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, unde, un cetăţean turc, şofer al unui ansamblu rutier înmatriculat în Turcia, ce transporta piese auto pentru o societate din Ungaria, a adus la cunoştinţă colegilor noştri aflaţi în exercitatea atribuţiilor de serviciu faptul că din semiremorca automarfarului pe care îl conduce se aud zgomote.

În urma controlului, au fost descoperiţi, şapte cetăţeni străini. La verificări, s-a stabilit faptul că cei în cauză sunt cetăţeni din Pakistan şi Afganistan, cu vârste cuprinse între 18 şi 29 de ani, majoritatea solicitanţi de azil în ţara noastră.

În toate cazurile poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale ce se impun, se mai arată în comunicat.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Arestati si pusi la munca in folosul comunitatii...

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb