Marcel Ciolacu: "Eu nu îmi doresc un nou USL"

S.B.
Politică / 26 martie 2023

Marcel Ciolacu: "Eu nu îmi doresc un nou USL"

Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat că nu îşi doreşte un alt USL, vorbind despre coaliţia actuală PSD-PNL şi UDMR, informează news.ro.

Acesta a reamintit că USL a fost făcut împotriva lui Traian Băsescu, la acea vreme când fostul preşedinte era privit ca un duşman. "Eu nu am duşmani, am adversari politici. Eu nu fac alianţe ca să mă duşmănesc cu cineva sau împotriva cuiva", a completat liderul social-democraţilor.

"Eu nu vreau USL. Eu nu îmi doresc USL, nu am spus niciodată că îmi doresc USL. USL s-a făcut împotriva cuiva, domnule. Domnul Băsescu şi-a câştigat calitatea de duşman. Eu nu am duşmani, am adversari politici. Eu nu fac alianţe ca să mă duşmănesc cu cineva sau împotriva cuiva. Eu vă spun în ceea ce îl priveşte pe Ciolacu, în ceea ce îl priveşte pe Ciucă, vă dau exemplu de preşedinţi de partid care s-au crezut Luceafărul şi toţi au sfârşit în eşec politic", a afirmat Marcel Ciolacu, duminică seara la România TV.

El a mai explicat că au fost lideri politici în trecut care s-au crezut "Mesia pe pământ" şi nu au sfârşit bine politic.

"Puterea mea vine de la oameni din PSD care se bazează pe votul românilor. Dacă nu ne intră bine în cap asta şi ne credem Mesia pe pământ, vom sfârşi ca ceilalţi. Pe principiile de bază putem pica de acord şi se vede că am picat de acordNu trebuiau să repete aceleaşi greşeli ca PSD. Eu prefer să repet din greşelile făcute, nu să le repet şi eu", a completat Ciolacu.

Opinia Cititorului ( 7 )

  1. Ati furat de ne-ati rupt. Saracie cat cuprinde cu voi la guvernare.

    1. Ciolacu de la Buzau chiar se crede Luceafarul in sinea lui. A ajuns si el mare si se crede strateg. Ce pereche face cu Tudose…. Vai de capul nostru. Sa nu uitam Firea, Paul Stanescu si Tudorache Diamant. Olguta Vasilescu, Budai, Toti unul si unul.

    Interesantă viziunea dlui Ciolacu! Deci marii oameni politici, marele Crin Antonescu, biletelul roz Călin Popescu Tăriceanu, în fond toată " dreapta % liberală și coruptă îl vedeau pe Băsescu un dușman ! Păi unde erau ascunse nobilele lor idei liberale?

    Antonescu? Un palavragiu ! 

    Marcelino o dai in tango. Chiar ne crezi prosti pe toti dar noi nu suntem toti votantii tai indobitociti cu ajutoare sociale si pomeni. Stanga inseamna sa ii ajuti pe cei mai nevoiasi nu sa incurajezi nemunca, clanurile de votanti si puturosii. Stang a nu inseamna sa iei de la aia care muncesc si sa dai la puturosi si votanti. Voi duceti tara asta de rapa. Mars!

    "Ciolacu" este lupul ascuns sub blana de oaie

    Alt mincinos.

    a facut declaratiile astea i-a luat cineva tensiunea lui Ciolacu, sau "imbratisease" deja pupitrul...

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb