Marcel Ciolacu: "Îl respect pe domnul Arafat pentru tot ce a făcut în sistemul de urgenţă"

S.B.
Politică / 29 decembrie 2023

Marcel Ciolacu: "Îl respect pe domnul Arafat pentru tot ce a făcut în sistemul de urgenţă"

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat, joi seară, că îl respectă pe şeful DSU, Raed Arafat, pentru tot ce a făcut în sistemul de urgenţă, care este unul dintre cele mai performante din Europa, informează news.ro.

Întrebat dacă respectul îl face intangibil, în contextul neregulilor descoperite la ISU Prahova după tragedia de la Ferma Dacilor, premierul a afirmat că Raed Arafat răspunde în faţa ministrului de Interne, care va dispune măsuri dacă acestea se impun.

Marcel Ciolacu a vorbit, joi seară, la România TV, despre tragedia de la Ferma Dacilor şi neregulile descoperite la ISU Prahova, context în care s-a ajuns la discuţia despre o eventuală răspundere a şefului DSU, Raed Arafat.

Întrebat dacă este protectorul lui Raed Arafat, Ciolacu a afirmat: "Domnul Arafat a avut o realizare fantastică, sistemul de urgenţă. Trebuie să recunoaştem acest lucru".

"Îl respect pe domnul Arafat pentru tot ce a făcut în sistemul de urgenţă. Avem unul dintre sistemele de urgenţă cele mai performante din Europa, în acest moment", a adăugat premierul.

Întrebat dacă Raed Arafat este intangibil, Ciolacu a declarat: "Nu am vorbit de răspunderile dânsului. În primul rând, e subordonat unui ministru, ministrului de Interne. Sunt ferm convins, la cum îl cunosc pe domnul Predoiu, că va veni după anchetă cu toate modificările pe care trebuie să le facă Guvernul României după acest incident".

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. In zadar schimbam sute de ministri si de secretari de stat, pentru ca nu se va intampla nimic daca nu reformam esaloanele inferioare din structurile de stat (pentru ca ele sunt responsabile direct de tot ceea ce face si mai ales nu face sistemul bugetar), iar la ele nu se umbla pentru ca acolo sunt cumetrii clasei politice, adica ai colegilor d-lor Ciuca, Ciolacu (care acum si in general oricand, pentru orice nemernicie a sistemului bugetar, arata cu degetul catre ministri si secretari de stat, dar niciodata catre ei si uita sa spuna ca restructurarea sistemului bugetar s-a facut prin... angajari suplimentare, da) si ai ministrilor si secretarilor de stat actuali si fosti si cel mai probabil viitori.

    Sistemul bugetar este o mlastina puturoasa pe care nu o asaneaza nimeni, dar catre trage in marasmele ei (delasare, incompetenta, trafic de influenta, coruptie, lipsa de asumare a responsabilitatii, lipsa de initiativa, promovari haotice, numiri dubioase si paguboase in functiile de conducere, risipa de fonduri bugetare in toate formele ei posibile, de la salarii, sporuri si prime exagerate si fara acoperire in rezultate pana la contracte scumpe si cu finalizari de proasta calitate), mai devreme sau mai tarziu, pe oricine intra in ea. 

    Pentru toata putoarea din aceasta mlastina este responsabila intreaga clasa politica si mai ales cei care au functiile potrivite pentru a face reforma "mlastinii", dar nu o fac. 

    Toate acestea au ca rezultat o dezvoltare a Romaniei situata mult sub potentialul ei, multe victime nevinovate, multi vinovati nevictimizati si bine platiti (este elocvent cazul conducerii ASF care prospera in continuare desi a distrus piata asigurarilor, a subminat-o pe cea mobiliara si a adus pagube de miliarde de lei societatii) si aruncarea electoratului in bratele alternativei politice (oricat de nociva si de primitiva este ea). 

    Clasa politica, de 35 de ani obliga Romania sa alerge in opincile confectionate de sistemul bugetar la pret de pantofi de lux in timp ce alte tari folosesc incaltamintea sport produsa de sistemele lor bugetare.

    Sistemul nostru bugetar produce multa paguba pentru care este platit si recompensat regeste! 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb