Mass-media: "Noi vicepreşedinţi la ANAF şi Autoritatea Vamală Română"

T.B.
Politică / 19 ianuarie

Mass-media: "Noi vicepreşedinţi la ANAF şi Autoritatea Vamală Română"

Noi vicepreşedinţi au fost numiţi la Agenţia Naţională de Administrare Fiscală şi la Autoritatea Vamală Română, potrivit unor decizii semnate vineri de premierul Marcel Ciolacu, potrivit agerpres.

Astfel, la Agenţia Naţională de Administrare Fiscală au fost numiţi ca vicepreşedinţi, cu rang de subsecretar de stat, Gabriela-Florentina Ionescu şi Alexandru Drăghici, informează sursa.

La Autoritatea Vamală Română a fost numit ca vicepreşedinte Alexandru Ioan Dudu, precizează sursa menţionată.

Deciziile au fost publicate vineri în Monitorul Oficial, transmite agerpres.

Tot vineri a fost publicată în Monitorul Oficial şi decizia de eliberare a lui Costea Sandu din funcţia de vicepreşedinte la ANAF, adaugă sursa citată.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. DOMNULE CIOLACU. In mai multe postari pe acest SITE,v-am avertizat ca impotriva PSD,a inceput de catre PNL si cei din asazisa OPOZITIE un RAZBOI care in final,are sa duca PSDul,la un scor mic la viitoarele alegeri. Nu stiu cine va consiliaza ,dar consilierea dumneavoastra este PROASTA sau chiarTRADATOARE. Intro postare ulterioara,am spus ca sunteti ori neinformat ori NAIV. Constat ca am avut dreptate. De cand ati preluat functia de PREMIER,in Romania,s-a pornit TAIFUNUL PROTESTELOR,cu cereri de mariri de salarii cu cereri de drepturi care in timpul guvernului condus de domnul CIUCA,nu au existat. INSTIGATORII acestor adevarate REVOLTE,au fost unii dintre VARFURILE PNL,fosti PDListi,a asazisilor HAIDUCI din partidul RUSESC AUR cu sprijinul tacit de la COTROCENI. Domnul presedinte,care nu este deloc NAIV,a tacut si tace malc,atunci cand PROTESTELE au cuprins Romania. Pai nu dansul este si a fost acela care este prietenul lui ZELENSKI si care a declarat ca ROMANIA sustine NECONDITIONAT UCRAINA in privinta razboiului si a ajutorului neconditionat in trecerea cerealelor ucrainiene pe teritoriul romaniei. Dumneavoastra,in NAIVITATEA dumneavoastra,ati crezut si ca un om de buna credinta,ati luat acest lucru ca un sprijin acordat de domnul presedinte.Asa ca,punetiva o intrebare simpla,de ce au inceput asazisii FERMIERI si CAMIONAGII protestul ILEGAL,care a dat tara peste cap,nu din cauza GRAULUI UCRAINIAN care trece prin Romania.? Si inca un semnal de alarma clar ,credeti ca DISTRUGATORUL CAPITALEI,NICUSOR DAN,a dat aprobarea asazisilor AGRICULTORI sa ocupe BUCURESTIUL de capul lui. .? Ordinul,a venit de sus si aveti SULA direct in COASTE. Va anunt ca,in curando rsa inceapa DECAPITAREA unor VARFURI ale PSD,dupa modelul KIOVESI. Va mai spun inca odata,iesiti de la GUVERNARE,daca nu vreti ca dumneavoastra sa deveniti noul DRAGNEA,iar PSDul sa piarda cu SUCCES ALEGERILE. Vom TRAI si VOM VEDEA daca am dreptate.!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb