Medima Health lansează 2 clinici de imagistică medicală şi radiologie în Bucureşti în urma unei investiţii de 3 milioane de euro

J.P.
Companii / 23 noiembrie 2020

Medima Health lansează 2 clinici de imagistică medicală şi radiologie în Bucureşti în urma unei investiţii de 3 milioane de euro

Medima Health lansează primele 2 clinici de imagistică medicală şi radiologie în Bucureşti în urma unei investiţii de 3 milioane de euro

Medima Health lansează două clinici în Bucureşti, localizate în Calea Giuleşti şi Şoseaua Virtuţii, conform unui comunicat trimis redacţiei.

Pentru prima jumătate a anului 2021, compania are un buget de investiţii de 10 milioane de euro direcţionaţi către extinderea la nivel naţional prin deschiderea a 4 noi clinici de imagistică şi radiologie în Alba Iulia, Călăraşi, Sibiu şi Târgu Mureş.

Vlad Ardeleanu, CEO Medima Health" "Prin lansarea celor două clinici în capitală, punem bazele Medima, o reţea românească de excelenţă în imagistică şi radiologie, care îşi propune să se dezvolte rapid şi în alte oraşe, pentru a acoperi nevoia crescută pentru scanările RMN/CT. Faptul că am reuşit să punem pe picioare acest proiect în perioada de pandemie reprezintă o reuşită şi demonstrează încrederea părţilor implicate în conceptul Medima, un concept care îmbină expertiza medicală supraspecializată, sub coordonarea profesorului Gheorghe Iana, cu echipamente de top şi preţuri finale accesibile. Viziunea noastră este să avem un rol important în prevenţia şi diagnosticarea precoce a afecţiunilor complexe şi să putem oferi servicii performante de imagistică unui număr cât mai mare de pacienţi."

Tehnologia de top din cadrul centrelor Medima constă în echipamente RMN Siemens Magnetom Sempra 1.5 Tesla şi CT Siemens Somatom, toate fabricate în anii 2018/2020. Aceste echipamente permit o scanare de înaltă performanţă a oricărei regiuni anatomice a corpului, cu doze reduse de iradiere (în cazul CT), în vederea obţinerii unui diagnostic de precizie. Investigaţiile au costuri accesibile, iar rezultatele sunt transmise pacientului în cel mai scurt timp posibil, chiar şi în termen de 2 ore în cazul optării pentru serviciul de "rezultate în regim de urgenţă'.

"În plus faţă de echipamentele de ultimă generaţie, centrele Medima dispun de aplicaţii speciale prin care pacienţii pot beneficia de unele dintre cele mai avansate investigaţii în imagistica modernă, precum RMN cardiac, RMN de prostată multiparametric, spectroscopie, tractografie şi perfuzie cerebrală. Aceste examinări sunt extrem de utile în diagnosticarea şi evaluarea afecţiunilor cardiovasculare (miocardită, infarct miocardic, insuficienţă cardiacă, tumori etc.), urologice (cancerul de prostată) sau neurologice (accident vascular cerebral, traume, tumori, scleroză, malformaţii cerebrale etc.)", a declarat Prof. Univ. Dr. Gheorghe Iana, Director Executiv Medical al Medima.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. RMN 1,5 TESLA, TEHNOLOGIE VECHE DE 30 DE ANI......bravo pt noua tehnologie invechita.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb