Mediul offline, preferat de români pentru achiziţia serviciilor financiare

M.I.
Miscellanea / 31 ianuarie 2019

Mediul offline, preferat de români pentru achiziţia serviciilor financiare

Când vine vorba de servicii financiare cumpărate online, peste jumătate dintre românii utilizatori de internet (54%) se menţin conservatori, preferând încă un contact direct în vederea achiziţiei acestui tip de servicii.

"Asigurările şi vignetele sunt cele mai achiziţionate servicii financiare online din ultimele 6 luni, în cazul primei categorii fiind înregistrat un procent de 18%, iar în cel de-al doilea - 12%", afirmă Julien Zidaru, Managing Partner EXACT Business Solutions, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei noastre.

Chestionaţi în legătură cu tipul de asigurare auto cumpărată online, asigurarea de tip RCA a reprezentat răspunsul a 87% dintre participanţii la studiu, iar asigurarea de tip CASCO opţiunea a 13% dintre aceştia. Interesant de remarcat este faptul că, în cazul asigurării CASCO, aceasta este achiziţionata online în mai mare măsură de către femei (16% / vs / 10%, procent înregistrat în cazul bărbaţilor).

Privind, în continuare, spre asigurările de locuinţă cumpărate online în ultimele 6 luni, 73% dintre românii utilizatori de internet au achiziţionat PAD (Poliţa de Asigurare împotriva dezastrelor naturale). Şi în acest caz bărbaţii sunt principalii cumpărători: 79% / vs / 65%, procent înregistrat în rândul femeilor. Asigurarea facultativă pentru locuinţă este cumpărată online în egală măsură de către femei şi bărbaţi, 6 din 10 făcând o astfel de achiziţie în ultima jumătate de an, menţionează comunicatul citat.

Analizând de această dată zona serviciilor de online banking, constatăm că 8% din populaţia utilizatoare de internet a optat în ultima jumătate de an pentru emiterea unui card online. Conturi bancare online au fost deschise de 7% din categoria de public analizată, acelaşi procent (7%) fiind înregistrat şi în cazul creditelor contractate online.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb