MedLife preia pachetul majoritar al centrului Profilaxis din Timişoara

F.D.
Piaţa de Capital / 29 iunie 2022

MedLife preia pachetul majoritar al centrului Profilaxis din Timişoara

MedLife, liderul pieţei de servicii medicale private din România, anunţă semnarea achiziţiei pentru pachetulmajoritar de 80% din acţiunile companiei SC M-Profilaxis SRL, una din policlinicile de top din Timişoara. Compania va fi integrată sub brandul Sfânta Maria, prin care reţeaua îşi extinde prezenţa în zona de vest a ţării, potrivit unui comunicat de presă.

Conform sursei citate, Profilaxis Timişoara are o experienţă de aproape 25 de ani pe piaţa locală şi este unul dintre cei mai cunoscuţi operatori medicali din Timişoara, care asigură pacienţilor servicii complete de prevenţie şi profilaxie. Unitatea medicală integrează servicii de medicina muncii, ambulatoriu, compartiment de spitalizare de zi şi un portofoliu important de abonaţi.

În cadrul unităţii, pacienţii pot efectua consultaţii medicale la peste 25 specialităţi, printre care cardiologie, O.R.L, dermatologie, alergologie, diabet, nutriţie şi boli metabolice, medicină de familie şi altele, serviciile fiind asigurate de o echipă formată din peste 50 de medici proprii şi colaboratori. Odată cu achiziţia unităţii medicale, atât pacienţii, cât şi abonaţii reţelei Sfânta Maria vor putea beneficia de asistenţă medicală în cadrul Profilaxis.

"Continuăm planurile noastre strategice de extindere a reţelei Sfânta Maria, al doilea brand parte din grupul MedLife, care are în focus pacienţii ce îşi doresc să acceseze în mod special servicii în regim CAS. Reţeaua Sfânta Maria are deja o acoperire bună în capitală şi în regiunea centrală şi de est, iar odată cu noua tranzacţie, reuşim să fim mai aproape de pacienţii din zona de vest a ţării şi să le oferim servicii de diagnostic şi tratament la cele mai bune standarde",a declarat Dorin Preda, Executive Director al MedLife Group.

Brandul medical Sfânta Maria a fost lansat în urmă cu 5 ani şi a devenit una dintre cele mai importante reţele naţionale de sănătate. Aceasta operează pe piaţa serviciilor medicale cu peste 60 de unităţi medicale proprii, care au rezultat în urma proiectelor de achiziţie şi a dezvoltărilor organice, după cum urmează: 15 clinici, în Bucureşti, Bacău, Galaţi, Măgurele, Iaşi şi Sibiu, 11 laboratoare, în Bucureşti, Brăila, Bacăuşi Galaţi, precum şi peste 30 de puncte de recoltare, se mai precizează în comunicat.

"Sub brandul Sfânta Maria operăm cea mai extinsă reţea de medici de familie şi specialişti în contract cu Casa Naţională de Asigurări de Sănătate, oferind acces la servicii medicale de calitate, decontate, pentru 500.000 de pacienţi anual. În reţeaua Sfânta Maria, punem la dispoziţia pacienţilor cea mai complexă paletă de servicii medicale acoperite de asigurarea publică din piaţă: spitalizare de zi, analize medicale, ecografie, radiologie, recuperare medicală, kinetoterapie şi multe altele", a declarat Cristian Sas, Directorul Executiv al reţelei Sfânta Maria.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Dar la actionai nu se gandesc administratorii M.L.

    1. si ce sa le faca actionarilor? sa ii mangaie pe cap? M este o actiune growth, managementul face exact ce asteapta actionarii, investesc si cresc business-ul. nimeni nu a luat M pt dividend. in afara de tine

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb