MerchantPro aduce liderii din eCommerce la ediţia a II-a a dotCommerce Digital Forum

R.S.
Miscellanea / 9 mai

Arthur Radulescu, CEO MerchantPro

Arthur Radulescu, CEO MerchantPro

MerchantPro, platformă de soluţii Saas pentru e-Commerce, reuneşte şi anul acesta comunitatea de comercianţi online şi soluţii dedicate retailului digital, în cadrul celei de-a doua ediţii a dotCommerce, eveniment de eCommerce dedicat inovaţiei şi performanţei, conform unui comunicat transmis redacţiei.

Aflat la a doua ediţie, dotCommerce Digital Forum are loc pe 11 iunie la Terra Events Hall, unde va aduce împreună peste 350 de participanţi implicaţi activ în retailul digital. Aceştia vor avea acces la conţinut premium şi insight-uri despre tendinţele momentului de la lideri din industrie, precum şi de momente de sesiuni de networking şi momente de relaxare care susţin dezvoltarea de noi conexiuni de afaceri, potrivit comunicatului.

La fel ca în ediţia anterioară, evenimentul se cristalizează în jurul inovaţiei şi performanţei în eCommerce. Ediţia din această vară adresează subiectul din perspectiva tranziţiei de la start-up la scale-up şi gestionarea schimbărilor într-o manieră agilă şi eficientă.

Astfel, agenda evenimentului include dezbateri despre optimizarea experienţei în platforma de vânzare, prin automatizări şi soluţii complementare care susţin conversia, ca fundaţie pe care se poate construi strategia de scalare, despre integrarea soluţiilor bazate pe AI, loializare şi viziunea care alimentează creşterea.

"dotCommerce by MerchantPro rămâne un eveniment al cărui scop este să reunească magazine online de dimensiuni medii, interesate de strategii inovatoare de dezvoltare, cu soluţii şi companii ce pot susţine scalarea afacerilor lor. Iniţiativa se distinge prin concentrarea pe oferirea de know-how relevant, care să permită participanţilor să construiască o viziune de business solidă, evitând promisiunile de succes rapid şi orientându-se către teme legate de inovaţie, noile tehnologii, leadership, parteneriate strategice şi performanţă în afaceri" -spune Arthur Radulescu, CEO MerchantPro, se menţionează în comunicat.

Conţinut de elită, prezentatori de renume şi oportunităţi unice de networking

dotCommerce Digital Forum 2024 este conceput pentru a aborda problemele actuale ale magazinelor online şi pentru a explora tendinţe, strategii de creştere şi soluţii de finanţare, automatizare şi optimizare a afacerilor. Evenimentul pune accent pe discuţii despre provocările curente din eCommerce, inovaţii tehnologice şi tendinţe emergente, îmbunătăţirea experienţei de cumpărare şi a conversiei, precum şi pe dezbateri despre scalarea în eCommerce-ului, investiţii necesare şi strategii eficiente, se precizează în comunicat.

Astfel, participanţii la eveniment vor avea ocazia să interacţioneze cu reprezentanţi ai magazinelor online şi ai altor business-uri online reputate. Vorbitori precum Iulian Stanciu (eMag), Marius Ghenea (Catalyst România), Dumitru Nancu (FNGCIMM) şi reprezentanţi din partea TheMarketer, FAN Courier, PayPo, MTH Digital, PayU, Aqurate, tbi bank, Gun Media, Rosistem şi nu numai vor dezbate soluţiile necesare pentru scalare optimizată a unei afaceri online.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb