Messi, nominalizat la Premiul Laureus

O.D.
Sport / 21 februarie 2023

Messi, nominalizat la Premiul Laureus

Lionel Messi, tenismanul spaniol Rafael Nadal şi pilotul olandez de Formula 1 Max Verstappen se numără printre nominalizaţii pentru Premiul Laureus rezervat celui mai bun sportiv al anului.

Alături de cei trei, pe lista se mai află baschetbalistul american Stephen Curry, atletul suedez Armand Duplantis şi fotbalistul francez Kylian Mbappe.

La feminin, sportivele nominalizate pentru Premiu Laureus sunt jucătoarea poloneză de tenis Iga Swiatek, înotătoarea Katie Ledecky şi schioarea Mikaela Shiffrin, ambele din Statele Unite, atleta jamaicană Shelly-Ann Fraser-Price şi fotbalista spaniolă Alexia Putellas.

Real Madrid, câştigătoarea Ligii Campionilor la fotbal pentru a unsprezecea oară în 2022, figurează printre candidatele la Premiul Laureus rezervat cele mai bune echipe, alături de selecţionata de fotbal a Argentinei, noua campioană a lumii, şi de echipele Red Bull Racing (Formula 1) şi Golden State Warriors (baschet). Pe listă se mai află selecţionata masculină de rugby a Franţei şi naţionala feminină de fotbal a Angliei.

Tenismanul spaniol Carlos Alcaraz aspiră, la rândul său, la Premiul Laureus rezervat revelaţiei anului, după ce a câştigat US Open şi a devenit cel mai tânăr număr unu mondial ATP din istorie, la care candidează şi selecţionata de fotbal a Marocului, semifinalistă la Cupa Mondială 2022.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. La sectiunea GALERII,a fost mentionata si galeria de indieni a clubului RAPID BUCURESTI. Se stie ca INDIENII,venereaza vacile,asa ca si indienii din GALERIA RAPIDULUI isi venereaza vacile cu care sunt insurati,iar cei necasatoriti,mamele si surorile.Cred ca dupa ce s-a intamplat ieri la meciul de hanbal CSM-RAPID,cand cea mai buna handbalista a lumii,a fost confundata cu NEVESTELE,MAMELE si SURORILE LOR, indienilor din galeria RAPIDULUI,ar trebui ca INSTITUTIILE ABILITATE ale statului sa ii repatrieze in PATRIA lor de BASTINA.!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb