Metropolitan Life anunţă plantarea unei păduri de 2 hectare în comunele Gârbovi şi Colelia

G.U.
Miscellanea / 11 ianuarie 2021

Metropolitan Life anunţă plantarea unei păduri de 2 hectare în comunele Gârbovi şi Colelia

Metropolitan Life, una dintre cele mai importante companii de asigurări de viaţă şi pensii private din România, alături de Asociaţia Pădurea Copiilor, anunţă plantarea unei păduri de două hectare, un copac pentru fiecare poliţă individuală de asigurare de viaţă încheiată în anul 2020, conform unui comunicat de presă. Arborii au fost plantaţi în comunele Gârbovi şi Colelia din judeţul Ialomiţa.

Carmina Dragomir, CEO Metropolitan Life, a declarat: "Parteneriatul cu Asociaţia Pădurea Copiilor ne bucură foarte mult şi este un demers asociat ADN-ului de protecţie al companiei Metropolitan Life şi viziunii asupra protejării vieţii şi comunităţii. Plantăm câte un copac pentru fiecare poliţă individuală de asigurare încheiată în anul 2020. Este un pas firesc pentru ocrotirea mediului, dar şi o reconfirmare a angajamentului nostru pentru comunitatea din care facem parte - suntem aici de peste 21 de ani şi vom vedea aceste păduri crescând pentru generaţiile viitoare."

Conform comunicatului, acţiunea de plantare susţinută de Metropolitan Life, cu sprijinul Asociaţiei Pădurea Copiilor, este un demers aliniat în mod firesc valorilor companiei, întrucât viaţa clienţilor, angajaţilor, colaboratorilor şi partenerilor noştri este importantă sub toate aspectele, de la modul în care sunt protejaţi financiar, la mediul sănătos în care trăiesc. În acest context, extinderea suprafeţelor împădurite din România ajută la crearea unor medii sănătoase şi la refacerea ecosistemelor. În plus, pădurile atenuează inundaţiile, secetele şi efectele zgomotului, purifică apa şi asigură fertilitatea solului, ajută la controlul eroziunii şi protejează resursele de apă potabilă. Pădurile pot atenua schimbările climatice şi pot ajuta la reglarea bolilor infecţioase.

"Suntem deosebit de bucuroşi că Metropolitan Life se alătură acestui proiect de suflet: înfiinţarea de păduri în 100 de comunităţi din regiunea Sud-Muntenia. Această zonă poate deveni un scut de apărare împotriva schimbărilor climatice, dar este insuficient finanţată pentru împăduriri şi conservarea biodiversităţii. Cu o recomandare ştiinţifică de minimum 20% fond forestier pentru zona de câmpie, cele şapte judeţe ce înconjoară Bucureştiul ating cu greu o medie de 2,5-5%, făcând eforturile noastre şi mai urgente. În 2020, în ciuda incertitudinii cauzate de pandemia de COVID-19, am reuşit să plantăm arbori pentru pădurile viitorului în cinci noi comunităţi din judeţele Ialomiţa şi Prahova: Colelia, Ghighiu, Berceni, Floreşti şi Dumbrăveşti. Ştiu că oricare va fi viitorul umanităţii, vom avea nevoie de păduri pentru a exista şi de bucuria de a fi în preajma lor pentru a trăi!", spune Teodora Alexandra Pălărie, Preşedintele Asociaţiei Pădurea Copiilor.

Potrivit sursei citate, schimbările climatice prezintă un risc urgent la nivel global şi este responsabilitatea tuturor să joace un rol activ în identificarea soluţiilor potrivite. Prin acest proiect, Metropolitan Life sprijină bunăstarea individuală şi familială, în completarea protecţiei financiare oferite de produsele de asigurare de viaţă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb