Metropolitan Residence îşi continuă extinderea în cinci zone ale Capitalei

EMILIA OLESCU
Ziarul BURSA #Companii #Imobiliare / 5 noiembrie 2014

Metropolitan Residence îşi continuă extinderea în cinci zone ale Capitalei

Proiectul rezidenţial Metropolitan Residence îşi continuă extinderea, prin dezvoltarea mai multor ansambluri în Bucureşti, în locaţii precum Aviaţiei, Policolor, Mihai Bravu, Apărătorii Patriei, Berceni.

În prezent, se lucrează la complexurile din Aviaţiei şi Policolor, urmând să fie demarate lucrările la Metropolitan Residence Mihai Bravu şi la unităţile locative din Apărătorii Patriei, ne-au declarat reprezentanţii Metropolitan.

Conceptul Metropolitan a luat fiinţă în anul 2010, când dezvoltatorul a demarat construcţia primului proiect rezidenţial de acest gen (aproape 100 de locuinţe), în zona Berceni-Popeşti, finalizat şi vândut integral în cursul aceluiaşi an.

Ulterior, investitorul a decis să treacă la etapa a doua a proiectului, diversificând paleta de oferte (au fost adăugate garsoniere, mai multe tipuri de apartamente cu două camere şi penthouse-uri).

În următorii ani, compania dezvoltatoare a reuşit să construiască şi alte proiecte rezidenţiale, atât în apropierea staţiei de metrou Dimitrie Leonida, cât şi în apropiere de Şoseaua Olteniţei.

În cursul anului 2014, Metropolitan Residence continuă seria de proiecte, extinzându-se în alte zone-cheie din Capitală şi deschizând concomitent noi şantiere.

"Sunt programate patru noi proiecte rezidenţiale (n.r. în zonele Aviaţiei, Apărătorii Patriei, Theodor Pallady - Policolor şi Dimitrie Leonida - etapa a patra a proiectului IMGB), fiecare dintre acestea beneficiind de poziţionarea foarte apropiată de metrou şi de RATB, dar având şi suprafeţe mari", potrivit informaţiilor publicate de companie.

Preţurile unităţilor locative din ansamblurile Metropolitan includ TVA (5%) şi un loc de parcare subteran, finisajele fiind la alegerea beneficiarilor.

Dezvoltatorul proiectului, Metropolitan Interlink, are ca asociaţi pe Drăgulin Daniel-Ionel şi pe Georgescu Robertino.

Apartamentele din Mihai Bravu - de la 76.500 euro la 104.000 euro

Complexul Metropolitan Residence din Mihai Bravu este prevăzut cu 80 de unităţi locative (apartamente cu două, trei şi patru camere şi duplexuri), situate într-un imobil cu subsol, parter, mezanin şi 11 etaje.

Localizat în apropierea Parcului Tineretului şi având acces direct la şoseaua Mihai Bravu, ansamblul are infrastructura completă, fiind branşat la toate reţelele de utilităţi şi având acces la instituţii de învăţământ, spitale, grădiniţe, centre comerciale şi hipermarketuri.

Blocul este construit din cadre de beton şi cărămidă, iar beneficiarii vor avea acces la servicii de monitorizare şi pază, pachetul incluzând abonament la televiziune şi Internet (contract pe patru ani, din care doi ani, în mod gratuit).

Apartamentele cu două camere au un preţ de 76.500 de euro, iar cele cu trei camere costă între 99.500 euro şi 104.000 euro, în funcţie de tipul fiecăruia.

Metropolitan City, din Theodor Pallady -un proiect de 6.000 de locuinţe, în patru etape

Ansamblul Metropolitan City se află în construcţie în zona Theodor Pallady, în vecinătatea staţiei de metrou Nicolae Teclu, având 380 de unităţi locative (garsoniere, studiouri, apartamente cu două şi trei camere) şi fiind prevăzut să fie finalizat în august 2015.

Proiectul face parte dintr-un concept ce urmează să fie dezvoltat în patru etape şi se va întinde pe o suprafaţă de 150.000 de mp de teren, urmând să includă, în total, aproximativ 6.000 de apartamente. Termenul pentru finalizarea tuturor lucrărilor este anul 2017.

Preţurile locuinţelor cuprinse în prima parte a proiectului pornesc de la 42.500 euro, pentru garsoniere, şi ajung la 79.000 euro, pentru apartamentele cu trei camere, conform informaţiilor dezvoltatorului. Metropolitan City va include spaţii verzi, locuri de joacă pentru copii, un centru SPA, grădiniţă şi afterschool, minimarket, restaurante, ballroom. Proiectul va dispune de două clădiri cu funcţiune mixtă - office, rezidenţial şi comercial -, cu un regim de înălţime 3S + P + 30 etaje. Acesta va cuprinde spaţii pentru birouri, unităţi locative, restaurante, magazine etc.

În Apărătorii Patriei, complexul Metropolitan va fi gata în vara anului viitor

Un număr de 198 de locuinţe (garsoniere, studiouri, apartamente cu două şi trei camere) urmează să fie construite în Apărătorii Patriei, acestea fiind garsoniere, studiouri, precum şi unităţi cu două şi trei camere. Urmând să fie gata în iunie 2015, ansamblul este ridicat pe un teren cu suprafaţă de 8.666 mp, regimul de înălţime al celor patru imobile fiind demisol, parter şi patru etaje. Complexul va dispune de 158 de locuri de parcare subterane şi de 31 de parcări supraterane.

Blocurile sunt realizate din cadre de beton şi cărămidă, iar preţurile aferente locuinţelor din acest ansamblu sunt cuprinse între 42.500 de euro şi 80.500 de euro.

Imobil cu şase tronsoane în Aviaţiei

Un imobil cu şase tronsoane se află în construcţie în zona Aviaţiei din Bucureşti, unde vor fi realizate 195 de unităţi locative.

Apartamentele vor avea două, trei şi patru camere, acestea alăturându-se locuinţelor de tip duplex.

Suprafaţa terenului este de circa 6.500 de mp, iar regimul de înălţime al imobilului - 2S + P + 7-9 etaje.

Reprezentanţii Metropolitan ne-au precizat că preţurile pornesc de la 97.000 euro şi ajung la 199.000 de euro, în funcţie de tipul apartamentului şi numărul de camere.

În prezent, dezvoltatorul are deja semnate antecontracte pentru apartamentele aflate în construcţie. Finisajele sunt la alegerea clientului, iar lucrările sunt realizate pe tronsoane, termenul de finalizare fiind august 2015.

Situat în nordul Capitalei, proiectul beneficiază de o zonă de mix rezidenţial şi de afaceri, fiind recomandat clienţilor care lucrează şi îşi petrec majoritatea timpului în această parte a Bucureştiului.

IMGB - a patra etapă a Metropolitan Residence Berceni

Cea de-a patra etapă a proiectului Metropolitan Residence Berceni este un alt proiect la care lucrează Metropolitan.

Noul ansamblu este amplasat în imediata apropiere a staţiei de metrou Dimitrie Leonida şi se alătură celor 11 blocuri din etapele anterioare ale proiectului Metropolitan Residence Berceni. Complexul rezidenţial IMGB 4 va avea un regim de înălţime redus (demisol, parter şi cinci etaje) şi este prevăzut cu 84 de unităţi locative diverse (spaţii comerciale la demisol, garsoniere tip studio, locuinţe cu două şi trei camere).

Ansamblul dispune atât de apartamente şi studiouri în scop locativ, cât şi de spaţii comerciale la demisol, pretabile pentru orice tip de activitate comercială sau birou de firmă.

Termenul de finalizare este 31 decembrie 2014.

În cazul imobilelor în scop locativ, preţurile pornesc de la 32.000 de euro şi ajung la 55.000 euro. Locurile de parcare costă 2.000 de euro, TVA inclusă.

Metropolitan Residence Berceni 3 este o parte a proiectului alcătuită din patru blocuri cu parter, patru etaje şi un etaj mansardat, pe care sunt dispuse 240 de unităţi locative diverse (garsoniere tip studio, apartamente cu două şi trei camere).

Ansamblul are 1.248 de mp compacţi de spaţii verzi amenajate şi 257 de locuri de parcare.

Complexul Metropolitan Residence Berceni 2 are 343 de apartamente dispuse în şapte blocuri cu regimul de înălţime parter + 4 etaje + etaj mansardat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb