Microsoft anunţă primul update major pentru Windows 10

Adina Lateş
Companii / 12 noiembrie 2015

Astăzi, Terry Myerson, vicepresedinte executiv, divizia Windows şi Dispozitive (Windows and Devices Group), a anunţat disponibilitatea primului update major al Windows 10, potrivit unui comunicat remis astăzi redacţiei.

"În contextul furnizării Windows ca serviciu (Windows as a service), actualizarea din noiembrie oferă îmbunătăţiri semnificative clienţilor business, precum Windows Update for Business (Windows Update pentru Afaceri), Windows Store for Business (Magazin Windows pentru afaceri), Mobile Device Management (Managementul dispozitivelor mobile), Azure Active Directory Join şi noi funcţionalităţi de securitate", se arată în comunicatul amintit.

Conform sursei citate, actualizarea oferă, de asemenea, o experienţă îmbunătăţită consumatorilor în utilizarea aplicaţiilor Cortana, Microsoft Edge, Xbox şi altele.

"Cel mai important este că, odată cu acest update gratuit, am ajuns la un nivel de maturitate al platformei la care putem recomanda cu toată încrederea implementarea Windows 10 în toate organizaţiile", precizează Terry Myerson.

"Optimizările legate de experienţa în utilizare aduse de acest Update includ:

- Performanţă în sarcinile de zi cu zi, timpul de boot fiind cu aproape 30% mai scurt decât la Windows 7, pe acelaşi dispozitiv

- Legat de Cortana, se poate folosi un pen (instrument de scris) pentru a efectua adnotări în Cortana Notebook, iar Cortana va recunoaşte numărul de telefon, adresa de email şi chiar adresa fizică pentru a ajuta la setarea de reminder-e. Cortana poate fi utilizată acum şi pentru a ţine evidenţa evenimentelor personale şi a rezervărilor la film, trimiţând remindere utile legate de locul unde trebuie sa ajungi şi cum să faci pentru a ajunge la timp, plus opţiunea de a rezerva o maşină si de a localiza via Uber. Suntem încântaţi să anunţăm disponibilitatea Cortana pentru Japonia, Australia, Canada şi India (în engleza) cu funcţionalităti şi experienţe particularizate pentru fiecare dintre aceste pieţe.

- Microsoft Edge oferă performanţă şi securitate îmbunătăţite, alături de un tab de previzualizare, care îţi permite să treci pe deasupra tab-urilor şi să ai o vizualizare asupra conţinutului paginilor respective fără a fi nevoie să le deschizi efectiv şi fără a părăsi pagina de web pe care te afli deja. Microsoft Edge se sincronizează acum şi cu Facebook, dar şi cu informaţiile din Reading List pe toate dispozitivele, astfel încât poţi reveni cu uşurinţă asupra informaţiilor care te interesează cel mai mult. De asemenea, Cortana te va notifica asupra cupoanelor de reducere * de la retailerii tăi preferaţi cum ar fi Staples, Macys şi Best Buy atunci când faci cumpărături folosind Microsoft Edge", se prezintă în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb