Ministerul Apărării: Militarii au găsit lângă localitatea Plauru fragmente dintr-o dronă similară celor folosite de armata rusă

S.B.
Miscellanea / 9 septembrie 2023

Ministerul Apărării: Militarii au găsit lângă localitatea Plauru fragmente dintr-o dronă similară celor folosite de armata rusă

Ministerul Apărării Naţionale a anunţat, sâmbătă, că militarii au găsit sâmbătă, lângă localitatea tulceană Plauru, fragmente dintr-o dronă similară celor folosite de armata rusă, informează news.ro.

MApN a transmis că mililtarii au făcut verificările, după ce au primit informaţii despre existenţa unor elemente de dronă.

"Sâmbătă, militari din Forţele Navale Române, dislocaţi pentru misiuni de cercetare în zona localităţii Plauru, judeţul Tulcea, au executat activităţi de căutare în aria de responsabilitate, ca urmare a primirii unor informaţii de la autorităţile locale, transmise prin comenduirea garnizoanei Tulcea, cu privire la posibila existenţă a unor elemente de dronă la aproximativ 2,5 kilometri sud-est de localitatea Plauru. În urma executării cercetării în teren, au fost descoperite fragmente dintr-o dronă similară celor folosite de armata rusă. Zona a fost securizată de militari, iar elementele descoperite vor fi ridicate pentru analiză şi expertizare tehnică", a anunţat Ministerul Apărării.

Ministerul Apărării Naţionale condamnă cu fermitate atacurile executate de Federaţia Rusă împotriva unor obiective şi elemente de infrastructură civilă din porturile ucrainene de la Dunăre, a precizat sursa citată.

Reprezentanţii instituţiei mai afirmă că aceste atacuri sunt nejustificate şi în gravă contradicţie cu regulile dreptului internaţional umanitar, fiind crime de război.

"Forţele MApN rămân în continuare în alertă şi vor continua cercetările în zonele aflate în proximitatea locaţiilor unde forţele ruse execută atacuri asupra infrastructurii portuare ucrainene de la Dunăre. De asemenea, MApN rămâne în contact permanent cu structurile aliate, care sunt informate în timp real", a adăugat sursa citată.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. Pe nimeni nu mai intereseaza ce e cu razboiul, romanii isi numara banii striviti de inflatie, iar intentia de emigrare a inceput iar sa creasca. Deci, locuri de munca, nu frigidere vechi aruncate de lipoveni pe post de drona...

    1. Cretinasi din toate tarile uniti-va! Cam asta e cu puterea online.

      Să migreze în Rusia, desigur.

      Inflația dă semne de oboseală, că și propagandiștii sovietici. 

    Pacat ca se compromite si armata,cu asemenea "povesti" la comanda,

    pe vremuri in biserica si armata avea cea mai mare incredere, populatia 

    1. Au început prin a spune că nu a picat nici măcar o piesă de drona la noi, apoi au dat-o la întors și acum cine știe câte o să mai "găsească".

      Ne-am făcut de râs, suntem disprețuiți și luați la mișto de alde Kuleba și consilierul lu' pește Podoliak. 

      Tot acest circ cu uite drona nu e drona trebuie văzut în contextul vizitei lui Blinken în Ucraina și al faptului că guvernului american trebuie să I se aprobe de către Congresul american o nouă tranșă de 25 mild. dolari ajutor pentru "contraofensiva" ucraineana. 

      De aici și "răzgândeala" penibilă făcută la ordin de către armată, guvern și președinte.

      Trist. Și mai trist ar fi ca antiaeriana română să fie pusă să ocheasca dronele trimise de ruși pe cealaltă parte a garlei, la "prietenii" ucraineni cei impertinenti și nerecunoscatori față de România.  

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

13 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9737
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4826
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2884
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8899
Gram de aur (XAU)Gram de aur370.5328

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb