MINISTRUL LUCIAN ŞOVA: "Reducerea posturilor şi schimbarea CA la Poşta Română nu se puteau face fără determinare"

GEORGE FORCOŞ
Companii / 16 octombrie 2017

"Reducerea posturilor şi schimbarea CA la Poşta Română nu se puteau face fără determinare"

Ministrul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale, Lucian Şova, a precizat că reducerea celor 56 de posturi şi schimbarea obiectivă a Consiliului de Administraţie la Poşta Română nu se puteau realiza fără determinarea Elena Petraşcu, directorul general interimar al companiei.

Potrivit unui comunicat de presă, ministrul a declarat ieri la Cluj-Napoca în cadrul unei întâlniri de lucru cu angajaţii Poştei Române din şase judeţe următoarele:" Nu se putea întâmpla nimic la nivel central al Poştei, aşa cum s-a întâmplat, dacă nu ar fi existat această determinare pe care în primul rând am imprimat-o eu. Elena Petraşcu ştie bine angajamentele profesionale şi morale pe care le-a luat în faţa mea. Dar, ca să reduci 56 de posturi şi să schimbi un Consiliu de Administraţie, toate absolut obiectiv, asta nu se putea face fără determinare. Cuvântul de ordine care ne guvernează activitatea, cel puţin de când am venit eu la minister, este: nimeni nu fură, nimeni nu chiuleşte, toată lumea munceşte".

Lucian Şova a prezentat strategia de redresarea a instituţiei, aşa cum a fost aprobată prin memorandum de către Guvernul României. Ministrul a cerut reprezentanţilor operatorului naţional de servicii poştale prudenţă şi responsabilitate în aplicarea măsurilor prevăzute în planul de redresare şi a subliniat că este importantă implicarea tuturor angajaţilor pentru ca implementarea planului strategic să fie făcută cât mai rapid. Unele măsuri din acest plan au fost deja aplicate de către noua conducere interimară a CNPR, iar pentru celelalte soluţii identificate se aşteaptă rezultatul analizei financiare.

Reprezentanţi ai angajaţilor Poştei Române din toate sectoarele, prezenţi la întâlnirea de la Cluj-Napoca, şi-au prezentat problemele specifice activităţii şi au primit asigurări că vor fi rezolvate treptat. Între acestea: plata restantă a orelor suplimentare, asigurarea consumabilelor, a lemnelor pentru iarnă la oficiile rurale şi paza oficiilor poştale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb