Ministrul Raluca Turcan şi preşedinta CJ Sibiu, amendate pentru că nu au purtat mască la o acţiune în aer liber

A.P.
Miscellanea / 1 aprilie 2021

Ministrul Raluca Turcan şi preşedinta CJ Sibiu, amendate pentru că nu au purtat mască la o acţiune în aer liber

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, preşedintele Consiliului Judeţean Sibiu, Daniela Cîmpean şi alte patru femei au fost amendate pentru că nu au purtat masca de protecţie la o acţiune în aer liber, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Sibiu, Luciana Lazăr, potrivit news.ro.

"În urma apariţiei în mediul on-line a unor imagini în care sunt înfăţişate mai multe persoane care nu poartă masca de protecţie în timp ce se află în bena unui autovehicul, poliţiştii sibieni s-au sesizat din oficiu, iar în urma verificărilor efectuate au fost identificate 6 persoane de sex feminin, care au fost sancţionate contravenţional în conformitate cu prevederile Legii nr. 55/2020.

Astfel, poliţiştii au reţinut că la data de 27 martie 2021, aflându-se în bena unui autoturism, respectivele persoane nu au purtat masca de protecţie individuală, nerespectând astfel măsurile de protecţie a vieţii şi pentru limitarea efectelor tipului de risc produs asupra sănătăţii persoanelor în contextul stării de alertă instituită la nivel naţional pe linia prevenirii răspândirii virusului SARS CoV-2, fiind aplicate 6 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 3.000 lei, potrivit art. 65 lit. h din Legea 55/2020", a precizat Luciana Lazăr.

Ministru al Muncii şi lider al PNL Sibiu, deputatul Raluca Turcan, a recunoscut că a greşit "din neatenţie" când a renunţat la masca de protecţie.

"Nu voi obosi să spun un lucru: că a fost neatenţie, nu sfidare faţă de oameni şi că, din păcate, tot ce am făcut bun în acea acţiune, împreună cu oameni care mi-au fost alături, a fost acoperit de un moment în care am greşit. O lecţie de viaţă. Alte cuvinte şi explicaţii sunt de prisos", a scris pe Facebook, recent, Raluca Turcan.

Raluca Turcan, Daniela Cîmpean şi alte persoane au plantat copaci sâmbătă, la Ocolul Silvic din Tălmaciu, unde, după cum au declarat acestea, pentru câteva minute au renunţat la masca de protecţie.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. Am ajuns pe culmea prostiei corect politicii in care o femeie vaccinata (care nu transmite COVID) , in aer liber, dupa o actiune de impadurire, este amendata in numele unei corectitudini politice legate de niste restrictii mai mult sau mai putin idioate, nepublicate in monitorul oficial ! Mineri de presa de la diverse televiziuni si ziare de rahat, cu studii cel putin aproximative in domenii de rahat se revolta ca o femeie vaccinata sta in aer liber fara masca in timp ce ei vaccinati sunt indreptatiti sa stea in studiourile TV tot fara masca. Da-i prostului in mana niste reguli si le va transforma in ghioaga. Nemernicia prostilor de azi a depasit nemernicia prostilor din comunism asa ca evolutia societatii este observabila.

    1. Stai sa ma lamuresc...deci pupaza daca e vaccinata "(care nu transmite COVID)" (sic) si e in aer liber are voie fara masca insa eu daca sunt sanatos, adica "nu transmit COVID" si sunt in aer liber, eu trebuie sa port masca...am inteles corect? Sau e valabil doar pentru cei care au fost "la o actiune de impadurire" pe banii statului in judetul Sibiu:-)?

      E valabil doar pentru politicieni.Nu ai inteles?Tara este impartita in doua categorii sociale:politicieni si romani!Politicienii pot face tot ce vor,romanii trebuie sa execute ordinele.

      O persoana vaccinata NU transmite Covid, o persoana santoasa se poate imbolnavi si transmite COVID cateva zile inainte de a manifesta simptome. Astea sunt date certe. Daca esti in aer liber, pericolul de contaminare este mai mic si pentru o persoana sanatoasa . Actiune de impadurire la Sibiu sau in alta parte nu face diferenta. Moda intrebarilor insinuante este o alta realitate , este realitatea celor care te trag in universul lor marunt de unde lumina nu mai iese.

      Da,da!Doar universul politicienilor e larg.Pot face ce vor.Legile sunt doar pentru noi,astia care traim in ,,cercul nostru stramt,,!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb